Kúpeľná liečba v Trenčianskych Tepliciach - hotel Pax

maajak
6. máj 2018

Ahojky, poprosím názor na ubytovanie a procedúry v kúpeľnom hoteli PAX, Krym. Ďakujem

leuska85
6. máj 2018

Tak to by zaujimalo aj mna. Idem po prvy krat na KL a este som sa nerozhodla kam. Nejaka rada by potesila...

1mina
6. máj 2018

Pax ma mensie izby trosku krym vacsie 🙂 ale kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 z paxu mozno trosku viac prechadzate na procedury moze sa stat do inej budovy ale teraz v lete to az tak nevadi...v kryme skoro vzdy je vsetko na jednej kope v budove

1mina
6. máj 2018

Procedury zalezi Vam napise doktor co Vas bude vysetrovat podla diagnozu atd... v zakalde su rovnake len v inych kupelnych domoch...ak mate aku taku predstavu mozte aj skusit povedat doktorovi co by ste asi chceli niektory nato prihliadaju

maajak
autor
6. máj 2018

@leuska85 ja už mám schválenú kl, len neviem ktorý kúp.dom si vybrať..Idem až v septembri

maajak
autor
6. máj 2018

@1mina a ako je to so vstupom do vonkajšieho bazenu? Je to nejak limitovane? Som Ačko. Izba hlavne aby bola čistá, nejde mi o nejaký nadštandard. Čo sa týka stravy-dochádzajú pacienti z iných LD?

1mina
6. máj 2018

@maajak vonkajsi bazen maju pacienti z krymu hodinu denne volny vstup...z paxu som si teraz nie ista ale myslim ze tiez... strava je lepsia trosku v kryme...jedalen je tiez priamo v budove

marion09
6. máj 2018

@maajak ja som bola v paxe,super vsetko bolo

rachel36a
6. máj 2018

Oba su super, ciste, primerane zariadene...procedury rozhodne lekar ktore treba....svagrina mi tam robi, tak som bola obcas obzerat 😉

leuska85
7. máj 2018

@maajak Ja mam tiez schvalenu KL a spekulujem kam 🙂 Ja mam A-cko, ale chcem ist s maminou. Ona ma schvalene B. Tak chcem hlavne nieco, co si uzije ona. Mne je to aj celkom jedno 🙂 Hlavne nech to je ciste a jedlo aspon o stupen lepsie ako v nemocnici... 🙄

maajak
autor
7. máj 2018

@rachel36a Ďakujem, ešte názor napr.na Vlaru

rachel36a
7. máj 2018

@maajak opytam sa svagrinej vecer...keby som zabudla tak sa mi pripomen

titla
7. máj 2018

Ja som bola nedávno v hotely Krym. Boli sme tam len zrelaxovať na víkend, nie na liečebný pobyt, preto sa k procedúram neviem vyjadriť, ale čo sa týka ubytovania bolo veľmi komfortné. Pekné, novo zrekonštruované izby a všetko udržované v čistote. Čo sa týka jedla (mali sme polpenziu), výberom mi to trochu pripomínalo školskú jedáleň, ale všetko bolo dobre dochutené a nabrať si môžete koľko chcete. Boli sme väčšia skupinka a nikto sa na jedlo nesťažoval.

maajak
autor
11. máj 2018

@rachel36a pripomínam sa /Vlara, kupelny dom 😀/

rachel36a
11. máj 2018

@maajak jaj prepac...zajtra idem k svagrinej tak sa popytam...uz aj si ukladam pripomienky nech nezabudnem

rachel36a
12. máj 2018

@maajak ahoj tak podavam info... Vlara je totalny pajzel ze sa to tam rozpada...Krym je najluxusnejsi a vsetky procedury su v bbudove ale je najdrahsi a ked ide mama na B tak bude dost doplacat...svagrina odporuca Pax ze pekny cisty , slusna strava len na procedury sa chodi spojovacimi chodbami...vstup do vonkajsieho bazena a fitka ma kazdy liecebny dom na 1 hodinu denne zdarma

maajak
autor
12. máj 2018

@rachel36a ďakujem krásne pomohla si mi.

rachel36a
13. máj 2018

@maajak nzc 😉 a mestecko je tu krasne...aj park s jazierkom...prave sme prisli z prechadzky..

mmmonika
19. jún 2024

@leuska85
@maajak
@1mina
@rachel36a Dievčatá, viete poradiť, kde sa ubytovať, ak tam chceme ísť na dovolenku (bez procedúr)?

maajak
autor
19. jún 2024

@mmmonika Bola som v KRYMe a PAXe, obidve pekne ubytko.

rachel36a
20. jún 2024

@mmmonika je tam kopu mozmosti, ale ten Krym a Pax je priamo na promenade...

rachel36a
20. jún 2024

@mmmonika aj Parkhotel na Baracke je pekny a hotelFlora...tie maju aj vlastny bazen a wellness