Ahojky, poprosím názor na ubytovanie a procedúry v kúpeľnom hoteli PAX, Krym. Ďakujem
Pax ma mensie izby trosku krym vacsie 🙂 ale kazdemu vyhovuje nieco ine 🙂 z paxu mozno trosku viac prechadzate na procedury moze sa stat do inej budovy ale teraz v lete to az tak nevadi...v kryme skoro vzdy je vsetko na jednej kope v budove
Procedury zalezi Vam napise doktor co Vas bude vysetrovat podla diagnozu atd... v zakalde su rovnake len v inych kupelnych domoch...ak mate aku taku predstavu mozte aj skusit povedat doktorovi co by ste asi chceli niektory nato prihliadaju
Oba su super, ciste, primerane zariadene...procedury rozhodne lekar ktore treba....svagrina mi tam robi, tak som bola obcas obzerat 😉
Ja som bola nedávno v hotely Krym. Boli sme tam len zrelaxovať na víkend, nie na liečebný pobyt, preto sa k procedúram neviem vyjadriť, ale čo sa týka ubytovania bolo veľmi komfortné. Pekné, novo zrekonštruované izby a všetko udržované v čistote. Čo sa týka jedla (mali sme polpenziu), výberom mi to trochu pripomínalo školskú jedáleň, ale všetko bolo dobre dochutené a nabrať si môžete koľko chcete. Boli sme väčšia skupinka a nikto sa na jedlo nesťažoval.
@maajak ahoj tak podavam info... Vlara je totalny pajzel ze sa to tam rozpada...Krym je najluxusnejsi a vsetky procedury su v bbudove ale je najdrahsi a ked ide mama na B tak bude dost doplacat...svagrina odporuca Pax ze pekny cisty , slusna strava len na procedury sa chodi spojovacimi chodbami...vstup do vonkajsieho bazena a fitka ma kazdy liecebny dom na 1 hodinu denne zdarma
Tak to by zaujimalo aj mna. Idem po prvy krat na KL a este som sa nerozhodla kam. Nejaka rada by potesila...