Kúpeľná liečba v Trenčianskych Tepliciach

77andrea
21. feb 2017

Dobrý deň,potrebovala by som poradiť ohĺadom kúpeĺnej liečby....Chystám sa do kúpelov Trenčianske Teplice a chcela by som vedieť ktorí liečebný dom je najlepší.Poprípade kto tam už bol nejake recenzie.Ďakujem Vám velmi pekne.

maculkac
21. feb 2017

Pridám sa, aj ja som zvedavá.... 🙂

mom311
21. feb 2017

@77andrea nenapisem vam nazov liecebneho domu,ale ja z mojej skusenosti skor odporucam liecebny dom,ktory je priamo spojeny s procedurami a jedalnou. Vsade si viete zajst aj v papuckach a ak je zle pocasie,tak nemusite z procedury utekat s daznikom a nababusena na izbu. Pochodila som vela kupelov a toto je pre mna najdolezitejsie kriterium.

lila69
21. feb 2017

@77andrea ak hladate kvalitne ubytovanie, a vsetko pod jednou strechou (ordinaciu lekarov, stravovanie, procedury), tak v Trencianskych Tepliciach hotel Krym. Tento hotel je premocene i s vonkajsim bazenom Grand. Pekny pobyt 😉

janci05
21. feb 2017

Aj hotel Slovakia má bazén, ale krytý a svokra bola ubytovaná v hoteli PAX, ale ten nemá bazén. Väčšinou sa chodí do bazéna do hotela Krym alebo Slovakia. Ja som bola ubytovaná v penzióne Villa Anna, ktorý je menší a má aj bazén, ale keď sme tam boli my, tak ho rekonštruovali a nemali sme teda prístup, tak sme chodili do hotela Slovakia.

77andrea
autor
22. feb 2017

@mom311 Dakujem Vam za radu 🙂

oli18
22. feb 2017

Ja som bola v T.T. pár krát, ale dávno. Prvý krát v Kryme, kde bolo všetko pod jednou strechou, ako tu niekto písal. Potom som bola v iných, kde som musela chodiť na procedúry aj stravu von. A toto sa mi páčilo viac. Pomedzi procedúry som neutekala na izbu, ako v Kryme, ale stretávali a zoznamovali sme sa na káve na prízemí v Paxe, kde to žilo. Stále plno ľudí, jeden od stolíka odišiel, niekto úplne cudzí si prisadol a debatovalo sa. V lete sme sedávali na lavičkách, zase zakaždým s niekym iným. To sa mi viac páčilo, ako v Kryme, kde nebolo ako tráviť čas medzi procedúrami, lebo vtedy pri recepcií nebola žiadna kaviareň. Neviem, ako je to teraz. Takže z Krymu som vychádzala von až po procedúrach a po obede a ak bola procedúra aj okolo 14-15,00 hod., tak až potom.