Kúpeľná liečba pre dospelého s alergiou

pavol1944
25. jún 2024

Ahojte,

Potreboval by som poradiť, ako prebieha kúpeľná liečba v kúpeľoch zameraných na ochorenia dýchacích ciest. Mám dlhodobo alergickú nádchu. Ako vyzerá program, kedy približne sú procedúry (napr. doobeda alebo rozložené na celý deň) a či sa po procedúrach dá isť prejst, alebo či je prípadne nejaký iný program. V kúpeľoch som doteraz nebol, zistili mi alergiu až pomerne neskoro v dospelom veku. Trocha sa obávam toho, aby som netrávil väčšinu času sám na izbe. Mám 38 rokov. Chodia na tieto pobyty aj dospelí, alebo skôr deti s rodičmi ?

Všetkým vopred ďakujem pekne za rady a postrehy

kacena4
25. jún 2024

nikdy som nebola kvoli alergii na kupelnej liecbe len s astmou ale teda procedury su cely den zalezi od toho kolko ich mas no niekdy aj 2-3 hodky medzeri medzi nimi a mas volno mozes behat kade chces program je rano vstanec ak mas proceduru pred ranajkami tak sup tam potom ranajky, procedury obed procedury vecera a volno dostanes harmonogram s procedurami a vies si organizovat den, ak kupele organizujunejaky vylet vies si zadara prehodit procedury ak chces zmenu ty priplatis si za presun procedury su kazdy den okrem nedele

viestta
25. jún 2024

Kupele nie su ani nemocnica a uz vobec nie basa. Vo vlastnom zaujme by si mal absolvovat vsetky procedury, ale ak ich neabsolvujes je to tvoj problem. Tak isto stravu pre teba nachystaju, ked ju nezjes, je to tvoj problem, Takze cas si mozes zadelit ako sa ti len chce, poprosis aby ti naplanovali procedury tak ako tebe vyhovuje, ak sa da vyhoveju ti a zo zvyskom casu nakladas ako ty chces, travis ho kde ty chces.