Kúpele Trenčianske Teplice

iveta6868
20. máj 2023

Prosim vas mate skusenosti s tymyto kupeĺmi.Kde ste boli ubytovani,doplatky za kupele,kulturne vyžitie,zabavy.Dakujem za recenzie.

katkine_terapie
20. máj 2023

@iveta6868 Ja som nebola spokojna, lebo mi chybal proklientsky pristup. Proste vsetko bol pre nich problem ci strava, ci ubytovanie ci procedury. A to naozaj nie som extra narocny zakaznik, iba by som rada standard kedze som bola samoplatca. Ubytovana som bola v hoteli Slovakia (vtedy este nebol prerobeny a bola to katastrofa). Kulturne vyzitie som mala takmer kazdy den (jeden hrala hudba na plne pecky v bare, iny vonku a treti si diskoteku robili pubertiaci pod oknom. Doplatky povedat neviem. Tento rok som zvazovala, ze im dam este sancu, ked uz je prerobena Slovakia aj Pax a myslím aj Krym, ale odradil ma uz telefonat, tak som sa rozhodla pre ine kupele. Ale zas napriklad kamoska tam bola spokojna. A aby som nebola az tak negativne naladena na tieto kupele, tak Sina Hammam je uplne paradna.

mmmonika
19. jún 2024

@katkine_terapie Prosím ťa, nechcem zakladať novú tému, ako je to v meste? Je tam čo robiť?