Ahojte,
poraďte kúpele pre 70-ročných rodičov na západnom Slovensku. Tak na 3 - 4 dni, aby ich aj lekár pozrel a naordinoval procedúry. Plus super strava, pekné okolie.
Prosím také, ktoré máte odskúšané, resp. vaši rodičia.
Ďakujem
moji svokrovci roky chodia do Dudiniec a kupelny dom Rubin tusim, oni si velmi pochvaluju
@xxxxxnnnnn Bojnice su krasne
@xxxxxnnnnn jednoznačne Bojnice.... super ľudia, možnosť prechádzky a strava? 😊👍👍👍👍👍👍 jak v 5*hoteli
Dudince
píšeš že záp. sK ... viem že Turč. Teplice nie sú záp.SK, ale možno by aj bolo OK.
Keby som mala toľko rokov tak čo najbližšie k bydlisku...
Teraz sme boli na 7 dní v PN, super bolo.
Veľa seniorov.
Nasi chodia stale do Sklenych Teplic, ta voda im velmi pomaha
@cacianka A kde konkrétne ste boli ubytovaní? PN máme blízko, bolo by to super. Ďakujem
Sklene Teplice sú top👍🏻 len ubytovanie odporúčam Mateja Béla a nie určite geothe alebo Márie Terézie, tie už sú staršie a nepekne
@xxxxxnnnnn splendid. Ja som mala poukaz z práce, 350e, plná penzia, lekárska konzultácia a 18 procedúr na 6 dní. takže asi som mala zľavu, neviem.
Skús pozrieť ponuky, pobyty, aj na zlavomate možno niečo bude. SOREA má tuším pobyty pre seniorov, ak sú členmi jednoty dôchodcov, tak aj tam majú výborné možnosti.
Splendid má výhodu, že je spojený s hotelmi esplanade, balnea a priamo s medicínsko - rehabilitačným centrom, všade výťahy, je lacnejší ale aj najbližšie, všade prejdes suchou nohou, v papučiach a župane. Aj cestovanie je ok, vlak, bus, každý deň boli tuším niekde hudba, tanečky, program v okolí . Obrovský park, navyše bazén asi 10 hodín v cene pobytu pre všetkých.
Vedľa boli manželia na 4 dni, takže možnosti sú.
Dudince si vychvaľujú, ale tam je to od ruky, Nimnica že je o ničom,
My sme boli už 2x a spokojnosť na výsosť.
Jedlo výber asi 6 druhov.
@xxxxxnnnnn chodim kazdy rok na tri tyzdne, uz som pochodila skoro vsetky, jednoznacne odporucam Bojnice. A to iba kvoli tomu, že tam je vela noveho vybudovaneho, ktorym smerom sa vyda človek je čo pozerat. Kupele ako take su super vsetky. Bojnice maju vonkajši bazen s nadherne teplou vodou.
@xxxxxnnnnn Trenčianske Teplice
@xxxxxnnnnn kúpele Lúčky