Ahojte chcem sa spýtať či niektorá bola v Kúpeľoch po onko liečbe. Ak áno kde ste boli? Zohľadňuje sa niak bydlisko alebo podľa čoho vyberajú kúpele. Ja by som najradšej išla Turčianske Teplice tam je to že wau 🙂 Procedúry Vám pomohli ?
Ďakujem za info 🙂
@clarissss pri A skupine kúpele určuje poisťovňa, pri B skupine si vyberáš zo zoznamu čo ti poisťovňa pošle lebo tam si ubytovanie platíš....a posielaš žiadosť o kúpele, môžeš tam napísať do ktorých by si chcela ísť (a ktoré sú určené na danú diagnózu)- poisťovňa môže vyhovieť a nemusí....
@clarissss ja som si v žiadosti napísala, že chcem ísť do Lúčok a aj mi ich schválili. Bola som voči tomu dosť skeptická, ale bol to úžasný oddych. Neviem, nakoľko mi to pomohlo fyzicky, ale psychicky mi to pomohlo neskutočne. Chápem, že odísť od detí na 2-3 týždne je náročné, ale určite odporúčam.
@clarissss práve som bola pozrieť v Turčianskych Tepliciach....oproti Lúčkach je tam viac kde ísť posedieť... v Lúčkach krásna príroda tu viac ako mesto.... procedúry v turčianskych neviem posúdiť ,ja môžem o procedúrach v Lúčkach napísať len to najlepšie,išla som síce na dg. po Covide,ale dala som sa do poriadku po onkologickej stránke a preto sa tam mienim vrátiť.
Ak budeš ubytovaná vo Veľkej Fatre ,vyzeralo tam byť pekné,len oproti Lúčkam kde sú procedúry pokope tam myslím,že je to rozhádzané,aké môžem sa mýliť,lebo bola som len na recepcii.
Pekný pobyt a hlavne nech pomôže na dg. na ktorú tam ideš.
Turčianske sú wau ak ideš do plateného ubytovania. To čo prepláca poisťovňa je o inom. Druhá vec, aké onkologické ochorenie? Podľa toho by som vyberala, aby to bolo ideálne kúpele pre daný druh ochorenia a nie že Turčianske sú wau. Z pohľadu kúpeľov sú určite lepšie miesta. Poisťovňa môže aj nemusí prihliadať na tvoju preferenciu kúpeľov.