Ahojte, vedeli by ste mi niekto zo skúsenosti poradiť kúpele s najlepšími službami a procedúrami na Slovensku? mamina sa teraz chystá po operácii kolena a nevie si vybrať do ktorých kúpeľov ísť. Preferujeme niečo skor na západnom a strednom Slovensku. Ak by tu bol niekto kto vyskúšal už viac kúpeľov a vie to porovnať poprípade napísať nejaké skúsenosti s jednotlivými hotelmi a kúpeľmi tak budem veľmi vďačná. Ďakujem
Pochodila som par kupelov, tiez po operacii, ale takuto otazku som si nikdy nepolozila. Vsade su procedury rovnake, alebo veeelmi podobne. Jedine sa lisia od ostatnych Piestany svojim bahnom. Mna skor zaujimali moznosti vyuzitie volneho casu, kedze je ho tam habadej.
No tak z hladiska volneho casu kde sa da nejak vyzit? Ja mam skusenost iba s Piestanmi
Najviac v Piestanoch, potom v Trencianskych Tepliciach. Pekne su aj Bojnice, sice malicke, ale krasne parky a par kaviarniciek vsetko po kope. Vzhladom na mamine operovane koleno, ze asi ma obmedzeny pohyb, tak Bojnice prip. T.T.
Trenčianske Teplice, Piešťany