Dobrý deň.Mám ísť do kúpeľov cez poisťovňu ako A .
Chcem sa opýtať na skúsenosti ktoré kúpele sú dobré na pohybový aparát.Jedna sa o nohu.
Ďakujem za všetky rady
Kováčová, ale aj Bojnice super. Máme skúsenosť v rodine aj s jednými aj s druhými a veľmi dobre. Ale v Bojniciach sa mi viacej páči to okolie, že máš kam ísť 🙂
@tonidani Dudince
Dudince su topka!
Čo preferujete? Pekné okolie.moznost výletov.procedury?.. ja preferujem zloženie vody a vybrala som Sklené Teplice...v tomto napr.bojnice o ničom....
Mne dali na výber Bojnice, Dudince, Turčianske Teplice potrebujem kde je najviac vodných procedúr
Lucky.Bola som po operacii chrbtice,rozhybali ma super.
@tonidani procedúry sú dané poisťovňou, že z ktorých jednotlivých procedúr koľko máte absolvovať počas pobytu na danú diagnózu, je tam určitá, ale minimálna variabilita, takže z toho hľadiska je jedno, ktoré miesto si vyberiete.
Dudince si špecializované na pohybový aparát.
Je otázka, či chcete vybrať aj podľa toho, že napr. V danom čase v Dudinciach bude teplejšie ako na Lúčkach, či chcete byť blízko mesta, alebo prírody, atď.
@tonidani ak si na A , tak o vodných procedúrach môžeš snívať, dajú ti minimálne, jedine si zaplatiť
Poznate Smrdaky? Voda + bahno, procedury urcuje lekar, podla diagnozy a zdr.stavu
Naši chodia do Sklenených Teplíc kvôli vode. Aj keď služby a pod. ich až tak neoslovili, voda im robí dobre.
Zdravím opýtam sa tu či niekdo nevie nebol teraz v Kúpeľoch Bojnice? Idem v máji 2022 ako je s priepustkou na víkend domov.?!
Jedna sa mi o to že posl. Víkend co tam budem tak ma moja mala sv. primanie a je jasné že ako matka tam musím a chcem byť. Ďakujem
Ahojte. Po operácii nohy mám ísť do kúpeľov. Dr mi odporučila Bojnice,ale zvažujem aj Turčianske Teplice. Ako ste boli spokojné? Poukaz mám A,akurát je tam doplatok za stravu na deň cxa9€ ,neviem či aj inde je to tak. Bazény vnútorné sú v oboch kúpeľoch? Prosím o vaše názory a skúsenosti. Ďakujem
Kováčová .