Ahojte mamicky, viete mi prosim poradit, ktore kupele na SK su take najlepsie na liecbu pohybového ustrojenstva? Idealne s nejakymi procedúrami zameranými aj na artozu kolien, alebo ine liecebne procedury na bolave kolena. Na nete pozeram, porovnavam, ale pomozu osobne skusenosti, mozno kde boli vasi rodicia a pod 🙂 Dakujem
na poistovnu ci za hotove? zavisi od ceny ak za hotove a standardu a co ocakavas/ju teraz som prisla z turcianskych teplic bolo super hoci este stale koronovy stav, ale aj dudince su super oboje liecive pramene a daju sa aj cez zlavovy portal vybavit
@vikusjk turcianske boli teraz vynikajúce! mali aj 4hviezdickovy hotel uz budu aj svedske stoly, personal uzasny procedury od vymyslu sveta!!! keby som nebola po operacii chrbtice tak si to tam aj uzivam 😍 a to prostredie!!!! rovno oprosti krasny velky park takmer ako les prechadzky vynikajuce hned velka namesticko s pesou zonou pod oknami rybnicek s rybkami - fakt krasa - boli sme spokojni
Piešťany a Trenčianske Teplice
@kacena4 ahoj, prosim ta v akom hoteli si bola ubytovana? Idem nakoniec s mamou aj ja s dcérou a kvôli nej (mojej malej) som zvolila turcianske, lebo je tam aquapark. Ponukaju mi ten 4* hotel, avsak v menej vyhovujúcom termine, alebo nejaky hotel Aqua, v termine, ktory je pre nas uplne super, len ten hotel vyzera podla fotiek taky... povedzme, ze menej pekny. Vies poradit, co vybrat prosim? Dakujem 🙂
@vikusjk ten 4hviezdickovy je uzasny tam sme boli aj my je oproti akvaparku odporucam aj priamo v nom je koopu procedur a bazenov od vonkajsieho az po perlickovy nam aquapark nechybal jedine ak by detom chybali smyklavky 🙂 ten aqua je kusok dalej budete asi musiet trosku prejst pozri si to na mapach a teda aj nizsia trieda predpokladam
Ja som velmi spokojna v Piestanoch. Tento rok tam idem treti krat a o inych som ani neuvazovala.