ahojte mam ist do kupelov po operaciach kolena a prisiel mi email ze chcu vyjadrenie psychiatra, 18 rokov beriem jednu pilulku antidepresiva denne na depresiu, ziadna nemocnica- sebevrazda ziadne oblbovaky a takyto sikan. Pytali si to aj od vas?
Plne Slovensko psychopatov, kazdy druhy chlasta, kazdy druhy chrume diazepam a clovek co ma depresiou sposobenu neurologickou poruchou v mozgu bude takto buzerovany....paradox je keby si to platim sama tak si to nepytaju...
@taynee ved toto mi je divne oni tam vidia aj moj priebeh vsetko
Pi istých diagnozach treba poisťovni priložiť aj vyjadrenie odborného lekára. Ja tak pri istom lieku prikladám vyjadrenie neurologa. Je to v poriadku.
Vsetci vidia diagnozy
@lukbe ano ved to pisem ze mam diagnozu depresia ale co to ma s kupelmi netusim, co realne cakaju ze odo mna hrozi? alebo na co to potrebuju? toto logicky nechapem
A prečo sa cítiš hneď dotknutá?niekto môže zle zvládať zmeny,môže mať úzkosť, bude mať nespavosť rušiť ostatných, môže sa mu pohoršiť psychicky stav...Otec, keď bol na liečení tiež sa mu museli vyjadriť všetci odborníci on nechodil k psychiatrovi.Podla mňa normálny postup liečic sa berieš lieky chcú posudok, alebo vedieť čo Ti je
@luccija dotknuta som pre to co som napisala v uvodnom prispevku, ako clovek co berie AD citim stigmu celych 18 rokov ale paradoxne si vzdy pridem jedna z tych najnormalnejsich lebo na rozdiel od tych alkoholickych a lexaurinovych ja som hend priznala ze mama problem...nechapem co ma depresia s kupelmi, bue mi uzko depresivne poriesim si ako 18 r predtym, clovek ak je svojpravny tak si toto vie dopredu uvedomit, plus ako samoplatcu sa ma to nikdy nepytali....zaujimave...
Akú stigmu prosím Ťa dnes berie lieky každý tretí človek.Ok, tak tie otázky smeruj na nich načo im to je, keď sa Ťa to tak dotklo.Podla mňa bežná vec môže tam nastúpiť človek s mániou či akoukoľvek inou dg.asi tukli na tvoje citlivé miesto neviem prečo tak vyvádzas veď to nie je hanba či aký je problém doniesť jeden papier s dg popisom tvojho stavu a vypísané lieky.
@luccija 1. pisala som im
2. nikde netukli moja diagnoza nema co s maniou...
3. ked mas pms na co reagujes na temy kde tvoje prispevky nemaju vypovednu hodnotu? Co realne si do tejto temy priniesla? Nemas co povedat, scrolluj dalej...
@luccija f
Veď ti to vysvetľujeme. Nikto tu nerieši, aké máš stavy. Ale jednoducho na KL ma nastúpiť človek, ktorý je zdravý, v poriadku, v pokoji. A ak poisťovňa vidí, že tie lieky sa s tým "môžu biť", (naschvál to píšem po lopate), potrebuje to potvrdenie od odborného lekára. Co tu nie je logické?
Napadlo mi, teraz som bola na KL a jednu pani s vysokým tlakom poslali po 10 dňoch domov. Bolo jj treba nastaviť na nové lieky, v kúpeľoch napr. nebudú riešiť akútne stavy. Lekár ti napíše, že môžeš absolvovať a je to.
Más to priniesť tak to nerozoberaj a nemaj pocit, že Ta šikanujú nie si pupok sveta Taketo slovné hratky hraj s psychológom.
@lukbe ja odpovedam po lopate co ma antidepresivum s kupanim sa vo vodicke po artroskopii? PO lopate....
Prepanakrala, tu už je fakt škoda reči. Ak niekto berie antidepresiva, môže sa aj akútne zhoršiť zdravotný stav. Nieken tebe. Hocikomu! Taký človek má problém aj keď si máča koleno. Na to a preto má poistovna isté postupy.Ale ty to zjavne nechceš a nevieš pochopiť. Ani po lopate.
Sa hanbis? Ci co? Asi to potrebuju.
@mk1111111111 🙏
Preco šikan? Je to len preverenie vsetkych skutocnosti zo strany poistovne.
@denithestrange1993 ko samoplatcu sa ma to nikdy nepytali....zaujimave...
Ved im to dodaj a nerieš. Samozrejme ze to riešia, čo ak im tam začneš z okna skákať a pod. Toto už sa rieši aj v detských táboroch a nie len pri kúpeľoch. Daj papier a pôjdeš do kúpeľov. Nedaj a nechoď. Toľko.ludi sa lieči bez kúpeľnej liečby, čiže nie je povinná,)
Aoo samoplatca keď idem vôbecnikde nepýtaj ani len zdravotný záznam ani nič. Cize asi preto neriešia;)
Beriem Ad iba na spánok lebo s nim mavala som problémy, ale nikdy by som necítila potrebu byť urazená za to, že potrebujú vedieť o tvojom zdravotnom stave. To, že ty si prídeš normálna, tak to si prídu aj tí so schizofréniou.😀 A podľa reakcií aké tu dávaš sa im ani nedivím.😀
@mimka1402 👏 Bravo ides
Chápem, že sa cítiš dotknutá, je to neuveritelne
Ked nieco chcem tak si zozeniem papier a nešomrem,mozes si zaplatit ako samoplatca ked ta to obtazuje
🙂 prave mi prisla odpoved z vszp ze pracuju na mojej ziadosti, samozrejme som im ziadne papiere nedodala, lebo si stojim za tym ze nie je dovod (odpovede na moje vlakno ma len presvedcili kolko ludi potrebuje na Slovensku omnoho viac psych. starostlivost a nema ju 🙂) namiesto toho som poslala email na min zdrav. ti ich asi kontaktovali a zrazu sa veci hybu...WOW!!!!!