Kúpele Lúčky

jana1012
7. sep 2012

Ahojte, bol niekto na lieční v Lúčkach ? Napíšte prosím nejaké postrehy a hodnotenie...a niečo o tom,ako to tam chodí.Ja sa chystám na liečenie 1x a nemám ani potuchy,čo si tam všetko mám brať a čo nebrať 😉 .Budem rada,ak sa podelite so svojími skúsenosťami 🙂

18miska160
7. sep 2012

my sme
tam boli týždeň na výmennej rekreácii, a my sme boli veľmi spokojný. je tam premenlivé počasie, ale zažili sme aj riadne horúčavy. je tam
fakt super 🙂

sympa1
8. sep 2012

vnutry som nikdy nebola, ale vonka prostredie pekne, budova otrasna...aby si sa nezlakla...vedla su termalne bazeny , tam je to uz pekne 😉

jana1012
autor
8. sep 2012

@sympa1 dakujem za info 😉

espritka2
24. feb 2013

@jana1012 Ja som tam bola, liečba bola úspešná nakoľko som otehotnela 🙂 príjemný personál, prostredie. Ja som tam síce nebývala ,ale myslím,že ubytko je staršie ale ved aj tak máš takmer celý deň procedúry. Ja 100% odporúčam

krasneleto
25. feb 2013

@espritka2 ahoj, prosim ta ake su podmienky na kupele? nevies poradit, mozes IP dakujem

stanuska28
31. okt 2018

Ahojte baby..nájde sa tu nejaká holka ktorá nastupuje na kúpeľnú liečbu od 12.11 do Lúčok?

carmenuska
31. okt 2018

Ja som tam bola v kupeloch a kedze to mame bkizko,aj kupat sa tam chodime.pytaj sa konkretne,neviem co vsetko chces vediet.bolo fajn,oddych,prijemny personal,dobre jedlo.A ubytko zalzi,do ktoreho kup.doma ta daju.Najlepsie je v tom,kde su aj oricedury ajaj bazen.ale inde zas mas vacsi klud.Dedinka pekna,kupis tam vsetko.ja som tam bola aj u kiestnej kadernicky a spokonnost.su tam vylety,aktivoty ,divadl ,prednasky cez volny cas.da sa ist do okoliaaj predajne akcie tam chodia.bola som mesiac pred vianocami a na tych akciach som nakupila darcely haha

stanuska28
31. okt 2018

@carmenuska ja som si vybrala ubytko do Kuba...postele sú tam ako riešené? sú oddelené alebo spojené?...

carmenuska
31. okt 2018

@stanuska28 netusim,ja som bola v tom hlavnom myslim ze sa vola Choc,kde je recepcia

stanuska28
1. nov 2018

@carmenuska hľadala som tu nejakú partacku ale nikto sa neozýva...asi nikto v tom termíne nejde do kúpeľov

carmenuska
1. nov 2018

@stanuska28 tam najdes.Ja som bola na izbe so spuper babou,,sadli smea si a dodnes sme v kontakte.Super bolo

stanuska28
1. nov 2018

@carmenuska už som sa s jednou holkou spoznala,ale ona nastupuje 5.11 a len na tri týždne

mmmonika
29. júl 2023

@carmenuska Môžem sa ťa opýtať, ako ďaleko je z autobusovej zastávky ku vodopádu? A ku Kalamenom sa dá dostať pešo?