Kúpele Lúčky

ala171
5. jan 2024

Ahojte, prosím máte niekto skúsenosti s kúpeľmi Lúčky? Viete mi niekto objasniť bližšie info ? Písala som im mail čo obnáša cez poisťovňu, čo treba vybaviť, ako dopredu v predstihu, poprípade priamu platbu, a odpísali mi že si mám zistiť na ich stránke. Avšak veľmi sa v nej nevyznám. Jedná sa o liečbu gynekologických záležitosti. A dalsia vec keby chce ísť partner čo musí vybaviť on, popripade či je nejaká zľava pre partnerov ako dve osoby a pod.
Veľmi ďakujem za každú radu.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
5. jan 2024

Ak ti poisťovňa schváli, príde ti aj termín n z Lúčok, dá sa zmeniť, ak treba. Keď budeš mať istý termín, tak môže si aj partner rezervovať, majú tam rôzne typy pobytov. Ak je zamestnaný, môžu mu preplatiť cez príspevok na rekreáciu.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
5. jan 2024

@jj298 áno, prišlo mi zo všoecky, že schvaľujú a asi o dva dni mi prišiel list z Lúčok, aj s termínom a všetkými informáciami.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
5. jan 2024

@jj298 ja som bola vlani, 2023. Ja keď som bola so žiadosťou v poisťovni, tak sa ma pýtala, či chcem ísť do nejakých konkrétnych kúpeľov, tak ja som rovno tam povedala, že chcem Lúčky.

jarkah
5. jan 2024

@ala171 Ja som sa vrátila z Lúčok teraz tesne pred Vianocami. Bola som na A-čko, vyberala som si termín aj kúpeľný dom. Keďže to bolo mimo sezónu, doplácala som len 182 eur za tri týždne.

daniela232
5. jan 2024

Tiež som bola v decembri,ale termín som si vybrala keď mi prišlo z poisťovne že mi schválili,volala som na recepciu a dohodla termin

erula
12. jan 2024

@jarkah ahoj, prosím Ťa a mimo sezóna je od kedy dokedy? Tiež nastupujem 28. 1. Po hysterektomiu, skupina A

erula
12. jan 2024

@ibrunova Moc Vám ďakujem, ak sa môžem ešte spýtať, cena by mala byť teda okolo 180 + ešte 1,7 na deň? A dá sa to platiť s kartou alebo len hotovosť

olsan
13. jan 2024

@erula Áno, dá sa kartou...sú tam aj bankomaty pri recepcii.

..

ibrunova
13. jan 2024

@erula dá sa aj aj. A ešte rekreačný poplatok obci. Vlani to bolo 1€ na deň. Ale to všetko ti prišlo priamo z Lúčok rozpísané.

erula
13. jan 2024

@ibrunova ja som včera dostali poisťovne rozhodnutie, o schválení, volala som hneď do Lucok, dohodla termín, papiere mám poslať obratom k nim a oni že pošlú ďalšie papiere, len keď mám povedať úprimne, tie ceny čo som ja našla ma zarazilo, nikdy som nebola v kúpeľoch vraj na A, sa neplatí len tie minimálne poplatky, dievčatá tu písali že to vychádzalo minulý rok okolo 500€,tak z tej marodky čo dostávam sa nedá ani odložiť, a nieto ešte platiť kúpele

ibrunova
13. jan 2024

@erula ja som bola presne takto vlan na A, platila som 313€.skoro ma vystrelo, aj som váhala, či vôbec idem.. Ale šla som a neľutujem, šla by som zas, stále spomínam.

erula
13. jan 2024

@ibrunova ďakujem pekne poriadna pálka, ďakujem za odpovede, a jedlo boli ôk? Dali ma do Choču, ja som doma od 1.11.a 9 ma operovali, môj gynekológ povedal, že tie kúpele sú veľmi dobré, tak dufam, že to zotavi telo, lebo som už mala 2xzapal,jeden som si priniesla z nemocnice a druhy som dostala po dobrati atb 10dni opäť, i keď som bola vnutry a dobre oblečená aj tak zas atb, teraz sa držím, len keď nastúpim do roboty, je tam prievan ci sy to zas nebude opakovať, teším sa že máte dobre skúsenosti s kúpeľňou liečbou, ešte raz dakujem

ibrunova
13. jan 2024

@erula jedlo bolo v pohode, my na A sme mali na raňajky švédske stoly, obedy a večere sme si objednávali, vždy sa dalo vybrať. Ak budeš v Choči, tak budeš stále dnu, do kúpeľnej časti sa ide len takou presklenou chodbou, tam pozor na to, že v tej chodbe sa zdá, že je tam teplo ale nekúri sa tam, takže radšej v bunde. JOj hneď by som šla..

erula
13. jan 2024

@ibrunova super, áno že v hlavnej budove som, poďte so mnou, aspoň budem mať partacku, som zvedavá ako to zvládnu doma, muž s chalanmi, keďže všetko maminka

ibrunova
13. jan 2024

@erula zvládnu 😃😃 niektoré rodinky prišli aj na otočku pozrieť. Ja som mala šťastie na spolubývajúcu ❤️

lens
24. feb 2024

@jarkah a ktory kupelny dom si si vybrala?

lens
24. feb 2024

@ala171 ahoj, aj mas termin uz do kupelov?

lens
24. feb 2024

@erula a kedy mas termin nastupu??

ibrunova
24. feb 2024

@erula ja som bola po operácii a to som mala nárok iba raz, do pol roka po operácii, bohužiaľ, hneď by som šla zas.

erula
25. feb 2024

@lens ahoj ja som prišla minulú nedeľu, bolo super, oddýchla som si, hlavne psychicky, to asi najviac, procedúry výborne, strava super, ubytovana som bola priamo na Choči

erula
25. feb 2024

@ibrunova aj mne sa veeelmi páčilo

ibrunova
25. feb 2024

@erula ja som bola v Maji. Stále spomínam.

lens
25. feb 2024

@erula ja idem vo stvrtok, a sa normalne tesim,

lens
25. feb 2024

@erula prosim ta /Vas a kolko ste doplacali? Mali ste idikatork skupinu A?

erula
26. feb 2024

@lens ja som bola na A, dopláca la som len 107€,bola nejaká zľava, asi tieto mesiace január, február, platí sa hneď pri príchode

erula
26. feb 2024

@lens teraz som pozerala, že ešte aj marec platí taká cena