Ahojte, prosím máte niekto skúsenosti s kúpeľmi Lúčky? Viete mi niekto objasniť bližšie info ? Písala som im mail čo obnáša cez poisťovňu, čo treba vybaviť, ako dopredu v predstihu, poprípade priamu platbu, a odpísali mi že si mám zistiť na ich stránke. Avšak veľmi sa v nej nevyznám. Jedná sa o liečbu gynekologických záležitosti. A dalsia vec keby chce ísť partner čo musí vybaviť on, popripade či je nejaká zľava pre partnerov ako dve osoby a pod.
Veľmi ďakujem za každú radu.
Ak ti poisťovňa schváli, príde ti aj termín n z Lúčok, dá sa zmeniť, ak treba. Keď budeš mať istý termín, tak môže si aj partner rezervovať, majú tam rôzne typy pobytov. Ak je zamestnaný, môžu mu preplatiť cez príspevok na rekreáciu.
Tiež som bola v decembri,ale termín som si vybrala keď mi prišlo z poisťovne že mi schválili,volala som na recepciu a dohodla termin
@ibrunova ja som včera dostali poisťovne rozhodnutie, o schválení, volala som hneď do Lucok, dohodla termín, papiere mám poslať obratom k nim a oni že pošlú ďalšie papiere, len keď mám povedať úprimne, tie ceny čo som ja našla ma zarazilo, nikdy som nebola v kúpeľoch vraj na A, sa neplatí len tie minimálne poplatky, dievčatá tu písali že to vychádzalo minulý rok okolo 500€,tak z tej marodky čo dostávam sa nedá ani odložiť, a nieto ešte platiť kúpele
@ibrunova ďakujem pekne poriadna pálka, ďakujem za odpovede, a jedlo boli ôk? Dali ma do Choču, ja som doma od 1.11.a 9 ma operovali, môj gynekológ povedal, že tie kúpele sú veľmi dobré, tak dufam, že to zotavi telo, lebo som už mala 2xzapal,jeden som si priniesla z nemocnice a druhy som dostala po dobrati atb 10dni opäť, i keď som bola vnutry a dobre oblečená aj tak zas atb, teraz sa držím, len keď nastúpim do roboty, je tam prievan ci sy to zas nebude opakovať, teším sa že máte dobre skúsenosti s kúpeľňou liečbou, ešte raz dakujem
@erula jedlo bolo v pohode, my na A sme mali na raňajky švédske stoly, obedy a večere sme si objednávali, vždy sa dalo vybrať. Ak budeš v Choči, tak budeš stále dnu, do kúpeľnej časti sa ide len takou presklenou chodbou, tam pozor na to, že v tej chodbe sa zdá, že je tam teplo ale nekúri sa tam, takže radšej v bunde. JOj hneď by som šla..