Dobrý deň ....nájde sa tu niekto, kto ide od 28.10 poprípade skôr do kúpeľov v Lučivnej? S 5 ročnou dcérkou si hľadáme parťákov na pobyt.
@ivanna99 ahoj tiež ma zaujíma viac info, aká je cca čakacia doba na termín? A cca koľko ste doplácali za pobyt? Plus na nete nevidím konkrétne fotky ubytovni. My hľadáme 4 izbovú ubytovňu, stačí nam štandart, ale takú sme nenašli. Iba nadštandart. Cenovo je to dosť veru.
@adrianna23 my sme čakali na termín dlhšie lebo sme chceli 2 izby so známymi sme mali ísť a tak....za malú izbicku 630 eur sme platili.... noo 4 izbové neviem ci sú
@ivanna99 ahoj ďakujem za info, som sa sekla, myslela som 4 posteľovú izbu nie 4 izbovú 😁🤦 škoda že sa neviem dopátrať ku fotkám na jednotlivé ubytovne. Kúsok som pozerala diskusie tu na mk a možno by nám stačilo ubytovanie v Smreku kde je 3 posteľová izba s obývačkou. Dá sa v tej obývačke prespať? Nevieš? Že by 3 deti boli v izbe a ja v obyvke. Hľadám takú najlacnejšiu alternatívu. Budúce leto ideme ešte do Bardejovských kúpeľov 14x, tam máme rezervovaný apartmán. No chcela by som zmenu pre deti.
@adrianna23 vôbec neviem aké sú izbu v smreku...s týmto nepomôžem
@ivanna99 Dobrý den. Ja idem na pobyt od 4.11. s 5 ročným chlapcom a 2 ročnou dcérou ale to je asi už neskoro pre vás.