Kúpele kvôli častým chorobám

21. nov 2022

Myslite že kúpele pomáhajú pri častých chorobách dieťaťa ? Syn je v kuse chorý a rozmyslam že jedine čo sme nevyskúšali sú tie kúpele. Sestra mi radi, že jej deťom to veľmi pomohlo. Čo myslite ?

taktotedanie
21. nov 2022

Len ci budete mat na to narok/ ci vam to schvali a preplati poistovna
Jedine ze by ste sli potom ako samoplatcovia
Treba vyskusat vsetko

isis234
21. nov 2022

Popýtajte sa v zdravotnej poisťovni, oni poradia. . Kúpele pomáhajú takmer na všetko. Ak by ste mali byť samoplatcov ia, skúste 3 dni kúpele (víkend), niektoré dávajú i zľavu

viestta
21. nov 2022

Nevyliecia, nezaručia, že chorôb bude menej. Ale vzduch, procedúry vedia uľaviť a aj trosku naštartovať organizmus. My sme na kúpele nárok nemali ale každý rok na jesen kým bol škôlkar sa chodil "vysoplit a vykašľať" na týždeň do Tatier s babkou. Zakaždým sa vrátil zdravý a vydržalo mu to minimálne do Vianoc.

141117mmn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikusjk
21. nov 2022

Dcera mala velmi casto (kazdy mesiac) bronchialnu astmu. Chodili sme na plucne aj na alergologiu a kupele som si vyziadala od alergologicky, frflala, ze to by sme k nej mali chodit aspon rok, ale oponovala som jej, ze akoze o co ide, ked to moze dietatu len prospiet. Ze ak v tom vidi problem, budem si to pytat od plucnej. Tak nam nakoniec papiere vypisala a isli sme na tri tyzdne do Lucivnej. (Samozrejme, nie je povinnostou dr to vypisat). Dcere to velmi pomohlo a nasledne sme chodili do Tatier aj len na tri noci aspon trikrat do roka, pricom stale bola vonku. Vela veeeeeeeela takmer cely den na vzduchu. Potom v lete more a morsky vzduch, co tiez pomaha.
Nasa z toho asi vyrastla (klopem) ale vtedy sme videli zretelny pokrok po kupeloch, ze uz nebola tri tyzdne doma a tyzdne v skolke.

williamska1
21. nov 2022

ak bude mať nárok tak hej. veď skús sa na to opýtať pediatričky. vieš najviac záleží od toho, či ti ich odporučí ona sama alebo nie.