Kúpele- kam odporúčate ísť?

janessa123
2. júl 2018

Dostala som návrh na kúpele (A), manžel dostane pravdepodobne B. Kedže sme už 8 rokov nikde neboli, chceli by sme to využiť a vziať aj malého (bude mat 3). Kam odporúčate? Hneď vylučujem Bardejov (býva tam svokra) a Štós. Manžel platí, tak nech nás to nevyjde príliš.
Na výber máme podľa stránky poisťovne a diagnózy: červeny klastor, Bojnice, Lucky, Kovacova, Nimnica, Sliac, Turcianske a Ruzbachy.
Privítam postrehy aj na konkrétne liečebné domy. Vopred ďakujem, veľmi mi recenzie pomozu a my zregenerujeme po veľmi náročnom období.

pivonka6
2. júl 2018

Nedávno som sa vrátila z Bojnic. Sú výborné, po každej stránke a to som pochodila už pár. Doporučujem. Len si neviem dosť dobre predstaviť, ako to chcete s manželom zrealizovať s dieťaťom. Podľa mňa sa to ani nedá, ani kúpele to nedovolia.

pininka
2. júl 2018

Bojnice a turcianske su super.

zdenkatv3
2. júl 2018

@janessa123 mne sa tiez velmi pacia Bojnice 🙂 😉

bucko555
2. júl 2018

len nechod do sliaca tak to je jak keby tam zdochol pes

janessa123
autor
2. júl 2018

@pivonka6 dieťa ide bez nároku na stravu a lôžko, nemyslím že by to bol problém. Chodila som s krsniatkom do Stosu ako doprovod a maly nikdy nebol problém. Pri procedúrach sa s manželom prestriedame. Alebo to v Bojniciach inak funguje?

pivonka6
2. júl 2018

@janessa123 Veľakrát som bola v rôznych kúpeľoch, ale s tým som sa nestretla. Možno je to možné, pripúšťam, ak máš také vedomosti.

loginexistuje
2. júl 2018

@janessa123 neda sa to ako chces ine je ak ides ako doprocod a veries si dieta mladsie aki tri roky ale ako pacient to proste nejde a uz covec nie vez naroku na lozko a stravu ak ma dieta mad tri roky

aaf
2. júl 2018

Minuly týždeň som bola s 2 deťmi v turčianskych. Jedlo výborne, výhoda je že majú detský kútik kde je normálne pani čo deti stráži takze moja 3 ročná pokojne tam zostala niekedy aj hodinku a ty mozes dať procedúry...oni kreslia,vystríhajú alebo sa hrajú...a dieťaťu dali tiež vstup do aquaparku zadara...keď by ste mali teplo tak je to super lebo ta vonkajšia časť je fajn pre deti

doly7
2. júl 2018

@janessa123 Nuz asi neporadim,ale moja srdcovka boli Trencisanske Teplice ak vsak islo o pohybove ustrojenstvo.

loginexistuje
2. júl 2018

@aaf to si mala plateny liecebny pobyt poistovnou na tri tyzdne ?

aaf
2. júl 2018

@loginexistuje nie, samoplatca.ale čo spomínali môžu aj ti cez poisťovne vziať dieťa ale si ho hradia (aj pobyt aj stravu)

leren1
2. júl 2018

Za mna Lucky 🙂 ak pojdes s manzelom mozte chodit na vylety a krasne prechadzky okolo su tatry je tam kraaasne 🙂

janessa123
autor
5. júl 2018

Dakujem za rady, nakoniec som sa rozhodla pre Turcianske, ale problemom je ze manzel asi nedostane ani B, aspon tak sa lekarka vyjadrila. Bude si musiet platit ako samoplatca.

fredriko
5. jan 2020

Za seba a manželku môžem odporúčiť kúpele a konkrétne hotel Esplanade v Pieštanoch. Síce obaja sme si to zaplatili ako samoplátci, ale kúpele na vysokej úrovni. Procedúry a jedlo bolo úplne super. Ak by ste chceli viac info dočitate na webe - https://www.ensanahotels.com/esplanade/sk 🙂

janinah
16. feb 2020

@janessa123 boli ste?spokojnosť?dík z ainfo