Ahojte,
Prosím vás, kto ste boli v Bojniciach v kúpeľoch (ja som po operácii krčnej chrbtice) boli ste spokojné / spokojní?
Najmä ma zaujíma, že či sa dá priplatiť si aby som bola na izbe sama a čo to stojí. Čo sa týka stravy nie som náročná, jedine že som bez laktózy 😁
Ďakujem za každé info.
Da sa priplatit sa, bola som tam asi dva roky dozadu, po operacii nohy a teda dobre, aj varili chutne, bolo si z coho vybrat. Krasne prostredie, mili ludia, velmi rada som tam chodila aj na procedury, ked som bola ja, bolo nas tam menej, takze uz aj podla mena ma poznali tak to bolo mile.
@lintu ďakujem veľmi pekne 🤗
@diankadop tak to znie úžasne. Rozhodujem sa medzi Turčianskymi Teplicami a Bojnicami. Už v pondelok si chcem ísť zaniesť žiadosť do Dôvery.
@diankadop neviete či tam náhodou majú aj práčovňu?
Odporucam vsetkymi 10. Aj Turcianske su fajn.
@stanulienkat ďakujem. V Turčianskych som už bola, tak aj preto mám chuť vyskúšať zasa nové niečo 😁
@bulldog_mom tak Bojnice urcite.
Ahoj ja idem teraz 14.2 do Bojnic, pocula som len pozitivne ohlasy, preto som si tiez vybrala Bojnice 🙂 akurat som nasla blizko aj pracovnu 🙂
@minikrtko ahoj. Potom mi daj vedieť ako je. To niekde v meste tam je práčovňa? Ja už čakám len na potvrdenie od poisťovne a hneď tam chcem volať, najradšej by som nejak v máji šla, ak to bude možné.
@bulldog_mom pracovna je kusok pesi msbepeko.sk . 14.3 sa vratim spat, tak dam vediet. Vyuzila som moznost byt sama na izbe, tak hadam ma nic neprekvapi a bude dobre 😊
@minikrtko to som rada, že sa bude aj oprať dať. Ja tiež určite sama si dám, mám moc ľahký spánok 😁
Cenník majú aktualizovaný, takže, ak si "ačko" a budú mať miesta, vieš bývať na izbe aj sama http://www.kupele-bojnice.sk/files/2022-12-28-0...