Kúpele ambulantne

anabela2111
8. dec 2023

Ma niekto skúsenosť s kúpeľmi cez poisťovňu bez ubytovania? Mám operovanú zlomeninu, takže nárok zrejme budem mať, problém je ten, že nemám s kým nechať deti, manžel pracuje 12tky, čiže celodenné + nočné..Kúpele o ktoré mám záujem a liečia pohybové problemy sú cca 20km, takže by mi som mohla denne dochádzať..

viestta
8. dec 2023

ed sme boli v kupeloch v Nimnici, chodili tam ambulantni pacienti z okolia, treba zavolat do kupelov, ci vedia poskytnut aj abmulantnu liecbu. Cez kovid neposkytovali, ale hadam uz sa vratili k standardnemu rezimu

pribinak
8. dec 2023

Aj do Bojníc tak chodí kopec ľudí, že proste prídu len na procedúry a potom idu domov.

Naši boli cez leto v kúpeľoch a bolo tam tak vela ľudí

stanulienkat
8. dec 2023

Ano, da sa to.

mogaa
8. dec 2023

@anabela2111 v žiadosti sa vypisuje či chceš ambulantnú liečbu....len treba rátať s tým že tak či tak tam budeš minimálne 3-5hodiny.....pri časovaní sa to nezohľadňuje a procedúry nejdú jedna po druhej ale sú tam rozostupy...niekde sa pri časovaní dá dohodnúť, ale zväčša nie, lebo sú termíny poobsadzované už klientmi čo sú na liečení, takže sa dá vybrať len z volných termínov na danej procedúre.....