Vie mi niekto napisat aky lekar riesi lymfaticke uzliny?
Som po sone lymfatickych uzlin na krku pocet asi 5... Velkostne vsetky do 1 cm lekarka mi spravila klasicky odber krv plus moc krv negativna moc zapal... Povedala ze s tym nic netreba robit
Dnes som bola na masazi a vsade po tele mam zvacsene lymfaticke uzliny je normalne aby ma s tym obvodna nikam neposlala o tych dalsich zvacsenych som ani nevedela...
dom
@nikpa dnes jej krv na moje veľké naliehanie vzala. Ale preto, že som sa sťažovala, že je dcéra do 2-3 hodín od zobudenia úplne unavena a aj napriek používania repelentu už mala 3x kliešťa, čo ja som za cely zivot toľko nemala a repelent som na seba tiež nikdy nedavala a máva sem-tam zvýšenú teplotu do 37,5. Ale za to, že nehnackuje a normálne je, je podľa doktorky Ok. Problem je, že u nás doktorky berú podľa rajónov, lebo rozmyslam nad odchodom, od kedy doktorka u nej zanedbala vysetrenie slabinoveho pruhu a skoro mi dcéra prišla o vaječník, za čo sa ani neospravedlnila. všetko bagatelizuje a to naozaj nie som uzkocitna matka, čo by preháňala.
@ljarabek Ahoj ja tiež mam lymfatické uzliny dve jedna ma 17mm druha až 23mm.Mna poslal obvodak na hematologiu.Uzliny do 20mm su vraj v poriadku.Ak Sú pohyblivé su tiež v poriadku. ja idem ešte na ct bojím sa tiež keď ta druhá je dosť veľká.Trvajte nech vás pošle na hematologiu tam spravia komplet krv a pošlú na ďalšie vyšetrenia
@zeine Dobry den, ako ste dopadli? Mozem sa opytat ze ako zistili velkost uzlin? Dakujem.
@anjelikstrazny Dopadla som tak že iba sledovat sa budu každé 3mesiace.
@zeine drzim Vam palce
@anjelikstrazny Ďakujem veľmi pekne
Mal niekto pododny problem moja 6 ročna dcera ma na krku 7 malich uzlin a jednu na sanke
A ešte stale ich ma na sone ste boli
@ive56 vsimla som si ich ked mal cca 2 mesiace, teraz ma 2.5 roka, ma ich stále. Nemenia sa, dr ich priebežne kontroluje a berie mu každých 6 mesiacov krv, vraj s tym netreba ist na sono, má ich mäkká a pohyblivé. To isté mi povedali aj ked sme boli s niečím inym v nemocnici na detskom, pytala som sa tam aj na toto, tak snad keď 2 lekarky nezávisle od seba povedia to isté, môžem im veriť. Inak nema sym žiadne zdravotné problémy.
@blableblu a to odkedy sa robi iba masaz chrbta? Uzliny su v podpazusi, okolo klucnej kosti, na zahlavi, v podkoleni... uplne standardne miesta kde sa vykonava aj masaz.
@cherry_cherry prepáčte ak to vyznelo zle nemyslela som to nejak blbo keď počujem slovo masáž hneď má napadne chrbát 😂 nemyslela som to nijak ironicky ani zle ,chcela som sa spýtať ako ste teraz na tom s uzlinami máte aj pri kľúčnej nejaké ?
@ljarabek 15mesacna dcéra má tiež zväčšené okolo 0,5cm a jej pediatrička nechcela spravit ani tu posratu krv. Niekedy mám pocit, že ich platia poistovne za to, keď majú úsporu, že neposielajú pacientov na vysetrenia. Ak máš v moci zapal, tak by sa to malo sledovat, pripadne nasadiť ATB