Prosím Vás ktorý voľne dostupný sirup od kašľu Vám najlepšie zaberá. Už je to produktívny kašeľ pre 4ročné dieťa, ale aj pre dojčiacu. Samozrejme nemusí to byť ten istý sirup.
Ďakujem
@petronellla87 kalcium je od kašľu?? Veď to je iba vapnik,
@antonia15 na suchý kašeľ je tussin stopnusin bromhexin...a pri hlienoch zas mucosolvan,solmucol
Samozrejme môžeš pridat aj ten kalcium(pri dojčení neviem)
Jednoznačne Bromhexin kvapky
Nam zacal zaberat na vykaslavanie kaslu prospan je od 0m a to sa cudujem ze detska ani raz nespomenula to mi dal moj obvodný lekar ked som mala nabeh na zapal
Ja dávam už len čisto bylinkové sirupy...stop kašeľ sirup pre deti a hedelix
@antonia15 Ty ako dojčiaca môžeš asi len detský Stopkašel (alebo možno ešte niečo iné pre deti do 3r. - ja poznám len tento)
@lenkakravcova toto máme doma ale mám pocit že slabé
Solmucol sa u nás najlepšia osvedčil, vždy zabral do 2-3 dní.
Ziadny🤣🤣🤣🤣ci z ci bez rovnaky prebieh… radsej kupim ovocie ako do nej tie cukrove blbosti pchat😅
@antonia15 Pre deti Solmucol.
@daniela232 kalcium sa bežne dava od kašľu napríklad v kombinácii s fenistilom, ktorý tiež nie je primárne od kašľu, ale veru vždy nám toto kombo zabralo (prípadne miesto fenistilu, ktorý je na predpis stoptussin).
@antonia15 asi ten Prospan by som skúsila z voľnopredajných
@daniela232 tiez tomu nerozumiem ako to funguje ale aj ked som bola mala mi ho mama davala od kaslu🤷♀️
@antonia15 ja som si ho tiež raz kúpila v domnení že je vhodný pre deti a dojčiace,ale potom si prečítala zloženie a to teda rozhodne prírodné nie je-ak si dobre pamätám len samé cukry,fruktóza,glukoza,male mnoztvo ucinnych latok a konzervanty ako sorban draselny tak to rozhodne nechcem do deti dat. Existuje na fb skupinka Liecime deti-stravou a bylinkami,od nich som sa naucila vela veci,ako citat zlozenie a aplikujem len naozaj prirodne veci.
@petronellla87 nechcem kecať ale mne sa zdá že calcium sa dáva pri takýchto kašľoch pretože ukľudnuje hlasivky ktoré sú namáhané pri kašli alebo také niečo
Ďakujem všetkým za tipy, niečo z toho som si vybrala poslala manžela do lekárne ale polovicu z toho nemali a doniesol mi Bromhexin kvapky, sirup TheraTuss Pronatural pre dcéru a pre mňa sirup Livsane Islandský lišajník ...máte niekto skúsenosti s týmito sirupmi?
@antonia15 mne stary komunisticky kalciovy sirup🙂