Ahojte,
nemate neaky osvedceny sampon na vypadavanie vlasov? dakujem
Mojej mame zabral az obycajny zinkosel, vyzivovy doplnok za tri eura.
http://www.parfums.sk/la-roche-posay/kerium-sam...
mne kožiar odporúčal tento šampón a bola som s ním maximálne spokojná
pila som aj žihľavový čaj
prečitaj si o pivnom šampone alebo oplachovanie vlasov pivom mne to pomohlo velmi vlasy my nenormalne padali a teraz my za cely den ledva 4 vlasy vypadnu aj okolie my hovofi že mam krajšie vlasy takže to nie je len moj pocit skušala som hoci čo drahe pripravky,doplnky vyživove ,nehovoriac o drahych šamponoch a nič nepomohlo až som sa dopatrala o sile piva je uplne jedno aka značka pivneho šamponu niekde je aj v drogeriach v lekarni alebo na nete a nie je ani drahý v porovnani s revalidom,alpecin.......
Mne Donna Hair tabletky zabrali perfektne
Ani jeden. Riešte to vnútorne. Tinktúra jarabina vtáčia alebo keď budú plody, 1 gulička jarabiny 3 x denne.
a hlavne - zistiť príčinu padania vlasov - si po pôrode? kojenie? choroba? lieky? genetika? ku každej príčine treba pristupovať individuálne...
@timea1985 Dôležitejšia je výživa zvnútra (kúp si nejaký komplexný výživový doplnok proti vypadávaniu vlasov) a výborné sú tiež vodičky na potieranie vlasovej pokožky, ktorú zároveň krátkou masážou prekrvíš.
Do stravy zaraď viac kvalitných živočíšnych bielkovín (morčacie, hovädzie mäso, tvaroh, biele jogurty, tvrdé syry a pod.), celozrnné výrobky (napr. ovsené vločky), každý deň za hrsť - dve orechov a rôznych semien.
Ďalej si treba uvedomiť, že sezónne vypadávanie vlasov (na jar a na jeseň) a rovnako aj to "popôrodné" cca 3 - 4 mesiace po pôrode je celkom bežný a normálny jav, ktorý sa sám od seba upraví. Kto si nakúpi v tomto období hocičo, aj lentilky, verí potom, ako zázračne mu zabrali proti vypadávaniu vlasov 🙂.