Prosim Vas, ktory odborny lekar vysetruje lymfaticky system a lymfu ? Google najde kadeco ale stale som nenasla ku Ktoremu Lekarovi treba ist..vseobecny lekar nepomohol ani s radami podobne kozna ci fyzioterapeut nula bodov. Potrebujem precizne vysetrenie,tak ku komu ? Dakujem
@babydesire angiológ
lymfolog. V 90-tych rokoch bola na Slovensku jediná lymfologicka. Ako je to teraz - neviem.
@babydesire mamka ma dokonca nalez v lymfatickych pri krku, riesil krcny, podla neho to je uuuuplne ok - citujuc ho:skor zomriete na infarkt... 🙈 Zhaname niekoho kompetentnejsieho, no nikto nam nevie poradit. Raz bol v radiu rozhovor s nejakym lekarom z Kosic, ktory rozpraval o uzlinach, je onkolog. No nejak stale sa k nemu nemozeme dostat.
Vsetkym dakujem za reakcie a skusenosti, ide o moju maminku, prekonala rakovinu krcka maternice, vsetky operacie a liecby stym suvisiace plus vyoperovanie krcnej zlazy zrejme sposobili tieto problemy s lymfou..vyteka jej cez pokozku v mieste vnutornych stehien,,je to prenu neprijemne, nevie co stym..jej zdrav.problemy zvacsa kopirujem,takze je dost mozne ze to budem raz riesit aj ja..tak su to info pre obe. Kozna,endokr.,vseobecnz moc nepomohli.
@babydesire interné si myslim