Ktorý lekár mi pomôže s ramenom?

8. mar 2023

Ahojte, ktory lekar mi vie pomoct s bolestivym ramenom? Ortoped alebo neurolog? Neboli mi klb, ale ako keby nad klbom medzi kostami.

Dakujem!

lukbe
8. mar 2023

Ortoped

bucko555
8. mar 2023

Žiadny mám problém už vyše roka a len si ma pohadzuju a podieľajú k psychiatrovi lebo že to mám z hlavy

lucka_ke
8. mar 2023

neurológ je lepšia voľba, mňa aj muža zatiaľ ortopéd vždy odbil a neriešil

janka2501
8. mar 2023

Mna ortoped, a poslal ma na MRI, dal liecbu, a pomohlo

andrea_82
8. mar 2023

najprv treba asi ísť k obvodnému. Ten ťa nasmeruje ďalej. Potrebuješ výmenné lístky.

gemerka17
8. mar 2023

Rameno ako klb rieši ortoped, pripadne urazovy chirurg - traumatolog. Neurolog by nastúpil len vtedy ak by primárna bolesť bola v chrbte a vystrelovala by do ramena.
@bucko555 treba mať urobene všetky vyšetrenia vrátane MR a krvných testov. Konzultovane s 2 výraznými odborníkmi v odbore, určite nie na úrovni poliklinikoveho ortopeda. Až keď sa nič nepreukáže, vtedy ťa môže poslať za psychológom

janettdamian
8. mar 2023

ortopéd ma "liečil" teda hlavne si to musí človek vyriešiť sám

katka7390
8. mar 2023

Rehabilitacny

mirkava
8. mar 2023

@bucko555 podobne , 4 mesiace bolest a chodím od ortopeda k neurologovi... je to až neuveriteľné... už čakám kedy ma pošlú na psychológiu

autor
8. mar 2023

@lukbe
@bucko555
@lucka_ke
@janka2501
@andrea_82
@andrea_82
@gemerka17
@janettdamian
@katka7390
Dakujem vam. Mne ide hlavne o to, ze som kriva, nevystriem sa, mam prave rameno tym padom v zlom postaveni, a dviham dieta. Takze podla mna je aj pretazeny. Bola som u fyzio terapeutky (necvicila so mnou), ktora mi to rameno odblokovala, teda posunula dozadu (aj dost puklo), ako ma byt a je vtedy v poriadku. Toto posunutie robim aj ja, a vtedy sa mi ulavi. Akonahle nosim podprsenku a zdvihnem synceka, tak mam o zabavu postarane. 🤦🏻‍♀️

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lukbe
8. mar 2023

Podľa mňa,mala ti ukázať aj cviky. Mňa dostali z problémov hlavne cviky.

luccija
8. mar 2023

Cvičiť a cvičiť.Uvolnovat skrátené svaly hlavne na krku posilňovať uvoľnené.Nekonecny príbeh.Ked je najhoršie dajú obstrek liek od bolesti, ale gro so mnou spravila rehabilitačná a sama cvičím doma.