Ahojte, ktory lekar mi vie pomoct s bolestivym ramenom? Ortoped alebo neurolog? Neboli mi klb, ale ako keby nad klbom medzi kostami.
Dakujem!
Žiadny mám problém už vyše roka a len si ma pohadzuju a podieľajú k psychiatrovi lebo že to mám z hlavy
neurológ je lepšia voľba, mňa aj muža zatiaľ ortopéd vždy odbil a neriešil
Mna ortoped, a poslal ma na MRI, dal liecbu, a pomohlo
najprv treba asi ísť k obvodnému. Ten ťa nasmeruje ďalej. Potrebuješ výmenné lístky.
Rameno ako klb rieši ortoped, pripadne urazovy chirurg - traumatolog. Neurolog by nastúpil len vtedy ak by primárna bolesť bola v chrbte a vystrelovala by do ramena.
@bucko555 treba mať urobene všetky vyšetrenia vrátane MR a krvných testov. Konzultovane s 2 výraznými odborníkmi v odbore, určite nie na úrovni poliklinikoveho ortopeda. Až keď sa nič nepreukáže, vtedy ťa môže poslať za psychológom
ortopéd ma "liečil" teda hlavne si to musí človek vyriešiť sám
Rehabilitacny
@lukbe
@bucko555
@lucka_ke
@janka2501
@andrea_82
@andrea_82
@gemerka17
@janettdamian
@katka7390
Dakujem vam. Mne ide hlavne o to, ze som kriva, nevystriem sa, mam prave rameno tym padom v zlom postaveni, a dviham dieta. Takze podla mna je aj pretazeny. Bola som u fyzio terapeutky (necvicila so mnou), ktora mi to rameno odblokovala, teda posunula dozadu (aj dost puklo), ako ma byt a je vtedy v poriadku. Toto posunutie robim aj ja, a vtedy sa mi ulavi. Akonahle nosim podprsenku a zdvihnem synceka, tak mam o zabavu postarane. 🤦🏻♀️
Podľa mňa,mala ti ukázať aj cviky. Mňa dostali z problémov hlavne cviky.
Cvičiť a cvičiť.Uvolnovat skrátené svaly hlavne na krku posilňovať uvoľnené.Nekonecny príbeh.Ked je najhoršie dajú obstrek liek od bolesti, ale gro so mnou spravila rehabilitačná a sama cvičím doma.
Ortoped