Ahojte,aky krem sa vam najviac osvedcil na poranene bradavky pri kojeni?
Dakujem
Každá ti tu bude písať niečo iné... musíš vyskúšať čo pomôže tebe 😉
Inak mne najviac pomohol Bepathen...
mne ten od Aventu, pouzivala som ho od prveho dna - malej nevadil
Ahoj, mne tiež pomohol len Bepanten, aj malym na zadocek, nikdy nemali zapareniny 🙂
Naplaste Multi Mam... a krem Avent je carovny...
AVENT...dost drahy, ale strasne dlho vydrzi a za 2hodky mi zabral 🙂
Mne najviac pomohli Kalciová masť a krém z DM, tuším Babylove 🙂
Odporúčam jednoznačne AVENT, okamžitá úľava, nemusí sa oplachovať pred dojčením. Používam tútomastičku dodnes na rôzne boľačky detí, fantasticky rýchlo sa koža zahojí...a vyskúšala som toho dosť, aj lacné varianty aj drajšie...Avent je síce drahý, no stačía len dve kvapky rozotrieť, takže vydrží veeeľmi dlho! Ďakujem, ďakujem, ďakujem tomu,kto vynašiel mastičku na bradavky zn.Avent (mala som také bolesti pri dojčení, že som sa skoro driapala po stene) !!! 🙂 🙂 🙂
Bepanthen
avent krem na bradavky-zazracna vec. Obsahuje aj nejake znecitlivejuce latky, ze ked kojis aj z poranenych prsnikov, alebo si odsavas, tak to tak neboli a velmi rychlo hojil. Mala ani nevedela, ze nieco na prsiach mam
pre mna bol naj lanolin - Lansinoh
Jednoznačne AVENT mastička, výborná či pri kojení alebo v mojom prípade pri častom odsávaní , super vec 😉 🙂
tiez odporucam Avent, aj na popraskane pery 🙂
odporucam kontaktovat laktacnu poradkynu, aby ste odstranili pricinu poranenia a zaroven ti aj poradi, co na bradavky.
Ked je naozaj zle, tak Multi Mam naplaste.
MultiMam ma aj mast, ale ta mne nepomohla ani zdaleka tak dobre ako tie naplaste.
Na "beznu" ochranu staci lanolin, ma ho napr. Lansinoh alebo Medela, ale staci si vypytat 100% cisty lanolin 😉
vynikajuci je lanolin - lansinoh - len treba dat pozor, neda sa oprat 🙂
Ahoj, ja som používala kalciovú masť a tiež Avent je dobrá.
Lanolin...je to taka malinka fialova tubicka,ale do par hod.som to mala zaschnute a dalsi den zcelene a dietatko mozes kojit aj bez umyvania pred kojenim.
Ja som pouzivala lanolin od multi mam.na take 'bezne' vycuckanie bola ok ale teraz ma mala uhryzla tak,ze uz 3 tyz mam doslova dieru.Pouzivam na to univerzalnu mast z lekarne, zapal ktory som v rane mala vyliecila perfektne,len nechce sa to zahojit a teda uz neviem co na to.
Čistá lanolínová mastička z lekárne, mne bepanten nepomáhal. Lanolín sa ani nemusí umývať pred kojením.
Mne pomohol multi-mam, ale vyskusala som len krem.
lanolin, síce drahší, ale 100%
AVENT jednoznacne
Multi mam naplaste-rychla pomoc,mne to dali sestry v nemocnici,je to drahe inak,,su napustene lanolinom,,
Doma som uz potom pouzivala avent a obyc.kalciovu mast..
lanolin
mala som Babylove z DM, je na nej tiez napisane, ze sa nemusi umyvat, nepouzivala som ju casto, ale ked bolo treba pomohla
Dolezite je vediet preco mas bradavky popraskane- zle prisatie, ekzem, candida, alergia.... a podla toho vybrat krem. Najlepsie sa poradit s LP 🙂
Babylove z DM ... cenovo dostupna a skvela... nemusi sa zmyvat a mne pomohla aj na ranky sposobene ostrym odlomenym prednym zubkom
Avent
univerzalna mast na bradavky- specialne namiesana v lekarni, bohuzial nic ine nepomohlo;-/