Ktorý krém je najlepší na popraskané bradavky po kojení?

alenazv
26. jan 2015

Ahojte,aky krem sa vam najviac osvedcil na poranene bradavky pri kojeni?
Dakujem

mimi8814
26. jan 2015

univerzalna mast na bradavky- specialne namiesana v lekarni, bohuzial nic ine nepomohlo;-/

jamabe
26. jan 2015

Každá ti tu bude písať niečo iné... musíš vyskúšať čo pomôže tebe 😉
Inak mne najviac pomohol Bepathen...

andrejkaofina
26. jan 2015

mne ten od Aventu, pouzivala som ho od prveho dna - malej nevadil

jkarcolova
26. jan 2015

Ahoj, mne tiež pomohol len Bepanten, aj malym na zadocek, nikdy nemali zapareniny 🙂

sonka_d
26. jan 2015

Naplaste Multi Mam... a krem Avent je carovny...

reni1512
26. jan 2015

AVENT...dost drahy, ale strasne dlho vydrzi a za 2hodky mi zabral 🙂

slavka36
26. jan 2015

Mne najviac pomohli Kalciová masť a krém z DM, tuším Babylove 🙂

martinkaha
26. jan 2015

Odporúčam jednoznačne AVENT, okamžitá úľava, nemusí sa oplachovať pred dojčením. Používam tútomastičku dodnes na rôzne boľačky detí, fantasticky rýchlo sa koža zahojí...a vyskúšala som toho dosť, aj lacné varianty aj drajšie...Avent je síce drahý, no stačía len dve kvapky rozotrieť, takže vydrží veeeľmi dlho! Ďakujem, ďakujem, ďakujem tomu,kto vynašiel mastičku na bradavky zn.Avent (mala som také bolesti pri dojčení, že som sa skoro driapala po stene) !!! 🙂 🙂 🙂

vieraj
26. jan 2015

Bepanthen

evitka83
26. jan 2015

avent krem na bradavky-zazracna vec. Obsahuje aj nejake znecitlivejuce latky, ze ked kojis aj z poranenych prsnikov, alebo si odsavas, tak to tak neboli a velmi rychlo hojil. Mala ani nevedela, ze nieco na prsiach mam

mmmj
26. jan 2015

pre mna bol naj lanolin - Lansinoh

adelltri
26. jan 2015

Jednoznačne AVENT mastička, výborná či pri kojení alebo v mojom prípade pri častom odsávaní , super vec 😉 🙂

seahorse27
26. jan 2015

tiez odporucam Avent, aj na popraskane pery 🙂

ammellia
26. jan 2015

odporucam kontaktovat laktacnu poradkynu, aby ste odstranili pricinu poranenia a zaroven ti aj poradi, co na bradavky.

ichbinich
27. jan 2015

Ked je naozaj zle, tak Multi Mam naplaste.
MultiMam ma aj mast, ale ta mne nepomohla ani zdaleka tak dobre ako tie naplaste.
Na "beznu" ochranu staci lanolin, ma ho napr. Lansinoh alebo Medela, ale staci si vypytat 100% cisty lanolin 😉

melania1
27. jan 2015

vynikajuci je lanolin - lansinoh - len treba dat pozor, neda sa oprat 🙂

simonkoakristinka
27. jan 2015

Ahoj, ja som používala kalciovú masť a tiež Avent je dobrá.

luvika
27. jan 2015

Lanolin...je to taka malinka fialova tubicka,ale do par hod.som to mala zaschnute a dalsi den zcelene a dietatko mozes kojit aj bez umyvania pred kojenim.

alysea
27. jan 2015

Ja som pouzivala lanolin od multi mam.na take 'bezne' vycuckanie bola ok ale teraz ma mala uhryzla tak,ze uz 3 tyz mam doslova dieru.Pouzivam na to univerzalnu mast z lekarne, zapal ktory som v rane mala vyliecila perfektne,len nechce sa to zahojit a teda uz neviem co na to.

jannullka1
27. jan 2015

Čistá lanolínová mastička z lekárne, mne bepanten nepomáhal. Lanolín sa ani nemusí umývať pred kojením.

anketkarka
27. jan 2015

Mne pomohol multi-mam, ale vyskusala som len krem.

atevikra
27. jan 2015

lanolin, síce drahší, ale 100%

lusinda1989
27. jan 2015

AVENT jednoznacne

laura0107
27. jan 2015

Multi mam naplaste-rychla pomoc,mne to dali sestry v nemocnici,je to drahe inak,,su napustene lanolinom,,
Doma som uz potom pouzivala avent a obyc.kalciovu mast..

opicaskorica
27. jan 2015

lanolin

gretocka
27. jan 2015

mala som Babylove z DM, je na nej tiez napisane, ze sa nemusi umyvat, nepouzivala som ju casto, ale ked bolo treba pomohla

domak2
27. jan 2015

Dolezite je vediet preco mas bradavky popraskane- zle prisatie, ekzem, candida, alergia.... a podla toho vybrat krem. Najlepsie sa poradit s LP 🙂

moonglow
27. jan 2015

Babylove z DM ... cenovo dostupna a skvela... nemusi sa zmyvat a mne pomohla aj na ranky sposobene ostrym odlomenym prednym zubkom

tajka1986
27. jan 2015

Avent