Ahojte, pytam sa hlavne zien, co uz vyskusali viac druhov a vedia poradit z praxe. Mam pred 40 a chcem zacat uzivat kolagen hlavne kvoli mladistvemu vzhladu, kedze problemy s pohybovym aparatom velke nemam. Robila som si prieskum a z rybieho mi vysiel najlepsie Inca, z hovadzieho Oslo skin lab. Hladala som len ciste, kedze budem dojcit, aby boli pre mna vhodne. U rybieho mi vadi pachut, u hovadzieho ze je horsie stravitelny. Neviem ktory vybrat
@iiika možné to je..ale ja vidím výsledky na svojej pleti.. každý nech sa rozhodne ako chce
Bukovskemu nic nie je dobre, ja som pila potravinarsku zelatinu rozrobenu vo vode a nove vlasy mi vyrastli a kopec zien si to chvalilo...
Ahoj, mna u tychto 2 veru neoslovilo zlozenie. odporucam si precitat nieco si 100% prirodnom collagene od Duolife, ktory obsahuje okrem morského collagenu, kys.hyaluronovej, aj acerolu cize hned mas aj vitamin C, tympadom sa ti ovela lepsie vstrebava. Je tam praslicka, bambus, mango a navyse aj celkom dobre chuti na rozdiel od ostatnych. Skladuje sa v chladnicke, nie su tam ziadne konzervanty ani chemia.
Citam si o tom uz nejaky cas a stale sa neviem rozhodnut ktory a ci vobec nejaky. Kazdopadne ohladne pridanych hoc aj prospesnych latok som sa docitala, ze mozu blokovat vstrebavanie kolagenu a C vitamin a ine sa maju uzivat samostatne. Preto som sa zamerala hlavne na tie ciste. Len na jednej strane sa tvrdi, ze na plet a vlasy je lepsi hovadzi, na druhej, ze rybaci, takze aj tak nie som mudrejsia.
@27rita27 pozri si www.modere.eu
@petulela ano mam od nature finest na vlasy a nechty a teda mne sa zdalo ze plet bola krajsia. Ked som sa u kadernicky videla v zrkadle sa mi zdalo ze nejako dobre vyzeram a nebola som ani nalicena nic ine som nemenila takze mohlo to byt tym. Potom som mala pauzu a teraz zase uzivam
Ja pijem rejuvenated