Ahojte baby, chcela by som si objednať kolagén, skôr kvoli pleti a nechtom ( vraj pomáha) , s kĺbami problém nemám. Dobré skúsenosti som pozerala že majú baby s kolagénom od Zuzy Plačkovej, ale príde mi trošku drahý. Aj celá tá značka s ktorou má spoluprácu má nejaké predrazené tie produkty, ale v cenách kolagénov sa moc nevyznám. Videla som aj lacnejšie kolagény ale tam som nevidela moc nejaké recenzie a nechcem objednávat mačku vo vreci. Ak by ste mala niektorá z vás skúsenosti s dobrým cenovo prijatelným kolagénom tak dajte kludne koment. Nemusí byť ani z netu, kludne aj z lekárne 🙂 ďakujem
@lucia8259 Dobre pozriem ho... mne sa zdá že aj Zuzana P. Hovorila že ten jej kolagén je Inca, ak som to dobre započula, ale neviem nechcem tvrdiť. No len ona tam má tie príchute, neviem či zvládnem vypiť čistý 😀
Ahoj, objednala si si ten kolagen od Plačkovej? Pomohlo to?
@theabloom tiež od LR?
@gabika0825 Ahoj, ked chces naozaj dobry a kvalitny kolagen, treba pozerat na hlavne jeho zlozenie, ake typy kolagenu obsahuje, certifikaty.. Najkvalitnejsi kolagen je morsky, hydrolyzovany, bio aktivny. Aby si mala tu najlepsiu kvalitu, nemal by obsahovat ziadne dochucovadla a ine primesy, lebo tie degraduju kvalitu samotneho kolagenu. Ja mam najlepsie skusenosti s Inca collagenom uz dlhe roky. Pomahal mi pocas tehotenstiev, pri dojceni a uzivam ho doteraz. Pomohol mi pri regeneracii makkych tkaniv po sekciach, dal mi dokopy zuby po porode a tak isto vyrazne zmiernil vypadavanie vlasov a zlepsil kvalitu vlasov a pleti. 🙂