Ktorý kolagén mi odporúčate?

lenuska9999
16. nov 2020

Ahoj žienky. Chcem začať užívať kolagén hlavne kvôli pleti, vlasom a kĺbom. No na trhu je ich momentálne tak strašne veľa a neviem sa rozhodnúť. Vedeli by ste mi poradiť, ktorý ? Či hovädzí , či rybací? Nejakú konkrétnu značku? Za prijateľnú cenu samozrejme. Plus by som ocenila,keby ste mi sem napísali vaše skúsenosti. Čo sa zmenilo užívaním kolagénu..

aneta129
16. nov 2020

@lenuska9999 to je čistý biznis, tak ti poviem... Proste ide o taky boom... Myslíš si, že ti napíše taká 60 ročná co vyzerá ako 40 ročná, že jedla len kolagén? Véd kolagén si prestáva telo vytvárať v 25ke.... Ja si myslím osobne, je to len reklama tak isto ako na kozmetiku... Radšej sa stravuj zdravo, cvičenie napr... A pozri sa na svoju mamku, alebo babku keď ešte máš, že ako vyzerajú oni, tak budeš aj ty... To sú gény... Ja poznám jednu 90 ročnú ženu a vieš akú má tvar... Jak bábika... A je to žena, čo celý život pracovala na poliach, ťažkú prácu mala... A zas moja mamka je o 5 rokov staršia od otcovej sestry a hádaj ktorá z nich má krajšiu pleť? Moja mama, ta sa nikdy nemalovala, žiadna kozmetika, maximálne krém Marína a nikdy nelezala na slnku... Jej koža je oveľa mladšia ako koža mojej tety, ktorá ležala každý deň na slnku, solária, vitamíny, krémy za stovky eur lebo nato mala... A dnes jedna ma 58, druhá 53 a keď sú pri sebe tak keď pozrieš na pokožku mojej tety a pokožku mojej mamky tak...si povieš, fuha to slnko je sviňa a tie krémy drahé atď atď.... Takže dúfam, že budem mať pokožku ako moja mamka v 60 a nebudem potrebovať plastiky... Samozrejme, že ma vrásky ale k jej veku primerane... Takže kolagén je čistý blud.... Chceš mať pokazenu pečeň?

lenuska9999
autor
16. nov 2020

@aneta129 ja som to nechcela brat kvôli tomu, aby som vyzerala mladšie.. dúfala som , že mi to pomôže na problematickú pleť .. plus mi po pôrode dosť vypadávajú vlasy

marseillefan
17. nov 2020

kolagén je dobrá vec, len sa vôbec neoplatí preplácať... 200g sa predáva za 40-60 eur, to je čistý marketing, nič viac... my kupujeme čistý hovädzí kolagén a stojí to tuším do 20eur kilo, bez prídavných látok a bez chémie...

xckaret
17. nov 2020

@marseillefan prosim, kde to kupujes, aka znacka?

marseillefan
17. nov 2020

@xckaret manželka používa tento (natural verziu) https://www.namaximum.sk/kategoria/k-bova-vyziv...
Čo som počul, tak je to nemecký kolagén Gelita a rozdiel medzi týmto a drahými značkami je cca taký, že drahé značky tiež kúpia od nemcov alebo podobných veľkovýrobcov, pridajú tam ochutenie, vitamín C, pekne to zabalia, pošlú to všetkým instagram influencerkám a predávajú malé balenie za 50eur.

nini1010
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciannka83
17. nov 2020

Vypadavanie bladov po porode je hormonalnou zmenou. To sme si hadam vsetky mydleli, ze ostaneme holohlave🙈 ono to prejde samo, potom vladky cacnu same rast.

sapetka
17. nov 2020

Ja som mala od alpha foods v prasku a teraz mam tabletky z lekarne. Vyhovuju mi viac. Tiez beriem tabletky proti vypadavaniu vlasov.

aneta129
17. nov 2020

@lenuska9999 tak radšej papaj stravu bohatú na tie vitamíny... Každej žene po pôrode vypadaju vlasy, ja som ešte nerodila a už mi padajú o dušu

savoya
17. nov 2020

Urcite rybaci.Objednavam si ho z nemeckeho amazonu.Stal ma 20 eur.Ja ho uzivam uz rok a nemam ani jednu vrasku.Mam 37 rokov a ludia mi typuju najviac 30 rokov.

lenuska9999
autor
17. nov 2020

@savoya a ako sa volá tá značka ?

savoya
17. nov 2020

@lenuska9999 Premium Marine Kollagen

lenuska9999
autor
17. nov 2020

@savoya ďakujem pekne

savoya
17. nov 2020

Nechapem preco ta niekto od toho odhovara ze je to len Marketing.Uz po 25 stracas kolagen v tele.A mne zmizli kruhy pod ocami vdaka nemu.Mam vyhladene vrasky aj okolo ust a kutikov.Je to fakt dobra vec,len ho musis pravidelne uzivat kazdy den a najlepsie vecer pred spanim.

savoya
17. nov 2020

@lenuska9999
A fajčim jak turek.

lenuska9999
autor
17. nov 2020

@savoya to aj ja 😀

xckaret
22. nov 2020

@savoya budem vdacna ak pridas etiketu produktu. Dakujem.....

cucoriedkafiha
24. dec 2020

@aneta129 mam skvelý šampón ktorý to zastaví mne pomohol stojí okolo 4 e

ikalika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lussyndaa
8. mar 2021

@savoya ktory kolagen prosim pouzivas?

mirki11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ticko
20. máj 2021

@savoya kde objednať prosím

27rita27
5. okt 2021

@savoya prosim ta mozes mi napisat cely nazov toho kolagenu alebo poslat fotku? dakujeem

merlinja
5. okt 2021

Tak hádam, ten od Plačkovej. 🙂)))
Žartujem, mala som rybací, teraz na odporúčanie beriem nejaký pre kone ;) no neviem, nechty sa mi rozpadavaju stale, zeby som omladla nevidím, s vlasmi a voľbami nemám problemi, tak neviem... ale ten konský aspoň chutí ;0)))

merlinja
5. okt 2021

kĺbami

buba183
5. okt 2021

@cucoriedkafiha môžem poprosiť

cucoriedkafiha
6. okt 2021

@buba183 colla Pink paci sa na gym bea

buba183
7. okt 2021

@cucoriedkafiha ďakujem