Ahojte baby, vedeli by ste odporúčiť nejaký najlepší kozmetický salón v Bratislave? Ideálne nejaký, kde používajú naozaj kvalitnú kozmetiku 🙂
Kuk Barberia salon top 💓
Vyskusaj salon Lorinc & Beauty: www.lorincbeauty.eu - sikovna baba a pracuje s prirodnymi produktami plus robi i poradenstvo. Odporucam.
Ja som si dlho nevedela najst kadernicku, ktora by mi vedela spravit vlasy tak, ako som si predstavovala, no kolegyna mi odporucila Bebe Hair. Tak som ich skusila a musim povedat, ze ich uz asi nevymenim 🙂 uzasny pristup a tak som sa zabavila a zaroven si oddychla. Su tam super sikovne baby a moje vlasy su hned jemnejsie. Buduci tyzden tam idem aj na nechty a potom chcem skusit aj kozmetiku u nich 🙂 https://bebehair.com/
Mne sa urcite osvedcil Salon krasy Lorinc & Beauty. Je problem najst niekoho, kto Vam pride urobit kozmetiku domov. Navyse baba je velmi prijemna, profesionalna. Hlavne sa mi pacila aj kozmetika, s ktorou ona osetruje. Na vlasy mam osvedceny salon v Pezinku - salon Dots. Profesionalny pristup a prirodna kozmetika s kvalitnym poradenstvom.