Ktorý gynekológ v Bratislave ma vezme ako samoplatcu?

8. apr 2020

Prosím Vás ,poraďte ktorý gynekológ má vezme na poistenie alebo ako samoplatca,mam Rakúsku Ecard.Najlepšie BA-Ružinov.
.Krvacala som dva mesiace ,dali mi Pambu a Dicynone na pohotovosti ,nezabralo .Potom som brala Norethisteron 10 dni -zabralo a zase krvacam po dobratí.Neviem čo mám robiť .Prosim poraďte.🙏

kiki68
8. apr 2020

Ja som s e-card isla ako samoplatca k dr mikolasikovi, obgyn na trnavke. Platila som za usg vysetrenie a recept 40eur dokopy. Cize v pohode. Aspon uz maju skusenosti vdaka mne s e-card .

evelka81
8. apr 2020

Ahoj a na pohotovosti ta nezoberu? No potom su tu sukromne centra Gin fiv, Iscare a Repromedika tam si aj tak platis ci si poistena a ci nie zavolaj tam drzim palceky

autor
8. apr 2020

@kiki68 Takze si dávala i Ecard?Či ako samoplatca?Bo tá cena 40€ je normal za Usg

autor
8. apr 2020

@evelka81 Neviem ci znova na pohotovost ist v čase korony ,ci má vezmú ...dakujem za tie centra ,skúsim ,dufam že niektoré vyjde v ústrety .

kiki68
8. apr 2020

E-card si prefotili kedze ja som tam predtym chodila a zmenila som poistovnu. Inak ako samoplatcu to brali. Ta cenu je par drobnych oproti tomu co platim u svojho tu v at. Ten je privat a na poistovnu vobec neberie

autor
8. apr 2020

@kiki68 To je v pohode aj keď by to viac stalo ,ja tiež platím u mojej gyn.vo Viedni Usg 40€ no nemôžem ist teraz do Viedne ,potrebujem len nech má niekto vezme a kompletne vyšetrí .Na pohotovosti mi robili Usg a ten bol ok.Takze cytológiu a hormonálny profil určite mi treba urobiť .Pišu na ich stránke ,že len tehotné berú a akútne prípady .

ctrl
8. apr 2020

Skús Dr. Španka on pracuje vRuzinove aké má ajsukromnu amb.
V Ivanke pri Dunaji tiež som bola ako samoplatca

autor
8. apr 2020

@ctrl Áno toho poznám ,len tá Ivanka mi je od ruky ,no v krajnom prípade ho nechávam v zálohe ,dakujem

jedlicka222
8. apr 2020

Moj gynekolog MUDr. Trajanov v BA-Trnavka (objednavanie na cisle 0905 657 737). Zatial nikdy nemal problem nikoho noveho vziat a dohodnut sa.

autor
8. apr 2020

@jedlicka222 Veľká vďaka ,skúsim .

evelka81
8. apr 2020

Ako si dopadla daj vediet ci si ok?

gardenia1
8. apr 2020

Skús kliniku Koch v Ružinove.