Prosím, poradťe mi dobrého gynekológa v Nitre, aj prípadné poplatky. Ďakujem veľmi pekne!
Hlavačku neodporúcam... vobec neriesil moj zdravotny stav, to ze mi nechodila menstruacia riesil len predpisom antikoncepcie, zbytocne ma dopoval hormonmi vyse roka kedze sa vyse 1,5r snazime o babatko, odmietol mi urobit hormonalny profil podla jeho vyjadrenia ,,to nepovazuje za podstatne,, ... zmenila som lekara ten mi stanovil diagnozu a teraz sa liecim. Zbytocne som kvoli Hlavackovi stratila 1,5 roka casu...
Ahoj,
oveľa viacej názorov na gynekológov v Nitre získaš, ak otázku zadáš priamo skupine žienok z Nitry (skupina 72, link ti musel prísť v uvítacej správe od admina - ale asi si nezadala o sebe dostatok údajov, ani miesto bydliska - ak ty neposkytneš aspoň aké také základné info o sebe, nemôžeš čakať ani adresnejšie odpovede). Skús si pridať do profilu bydlisko Nitra a napoj sa priamo na "nitriansku vetvu" 🙂 - baby si tam vymieňajú praktické infošky - kde čo kúpiť, kde je aká akcia, skúsenosti s lekármi,....je to super.
Ja mám MUDr. Andreja Trusku z Chrenovej (vygoogliš), som spokojná s prístupom, len som sa nedávno tu na MK dočítala, že v medicínskom centre zaviedli nejaké poplatky pomaly za všetko 😒 , tak neviem...už som tam nebola rok a teraz ma čaká preventívka, tak po nej budem múdrejšia. Inak jediné negatívum u neho - na recepciu sa dovolať je riadny zaberák na nervy, niekedy treba mať trpezlivosť aj pol dňa alebo si zájsť osobne sa objednať (alebo vypýtať si číslo priamo do ambulancie). Lekár aj sestrička sú super, ordinácia dobre vybavená, čakáreň tiež, sono priamo cez chodbu na počkanie, Truska bol predtým lekár na rizikovom v nemocnici - má skúsenosti, je príjemný, vyšetrenia robí max.citlivo.
ja chodím k dr. Jaroslavovi Hlavačkovi, som s ním maximálne spokojná, má veľmi dobrý prístup k pacientkám aj sestrička je super, ordináciu má v poliklinike na klokočine. Uňho sa platí poplatok , keď ti robí sono a je to tuším 4 alebo 5 eur. Tu je aj číslo naňho 0948/527-387 ak by si mala záujem. Pekný deň