Ahojte babule 🥰 máte niektoré skúsenosti??
Moc mi padajú vlasy a všimla som si, že ani nerastú ktoré sú lepšie?
Porovnaj si obsah, čo ma viac účinných látok. Mne už dávnejšie vyšlo najlepšie Vlasimo
Aktualne mam za sebou mesiac s Donna Hair forte na odporucanie… nesklamalo… vlasy znacne prestali padat, su pevnejsie, rastu nove… pocitam ze po douzivani (dokopy 4 mesiace) budem mat vlasov na dve hlavy 🙃🙃
Vlasové hnojivo... Šampón, tabletky a aj to sérum za mňa tip top 👍
Za mna tabletky Menthionin
Methionin a zmena stravy
@veronikaszabova
@kubkovamama Baby čo je to ten methionin?
@kacusik69 aj ja chcem 😁😁😁👍👍👍
Za mňa forcapil
@daniela2202 bola som skepticka ale ozaj funguju… mame pomohli a dali vlasy dokopy po covide, mne vypadavali v pramenoch… takto este pred mesiacom… dnes vypadne 5-10 vlasov… na druhej strane tie “baby vlasky” ma obcas vytacaju tym ze nemam uplne rovne, krutia sa, tak bez laku medzi ludi ani na krok… ako mozno su vacsie extremy vypadavania ako som mala ja, ale mna dost desilo aj toto… po umyti + raz tolko este vycesane
@valeria_h je to aminokyselina,ktorú si telo nevie samé vyrobiť,doplnas ju jedine stravou.Je to vzdialene podobná skupina ako cystein.Predpise kožná alebo internista.Kvalitu vlasov ako takú neovplyvňuje,iba zabraňuje padaniu a udrží vlas v tej "dobrej" fáze
@kacusik69 tak toľko vlastom mi vypadne ráno, po učesani ešte viac, má vypadnúť až 80-100 vlasov denne. A to mi nevypadávajú.
@kubkovamama Môžem to kúpiť normálne na internete, pozerám že majú.
@kacusik69 to je ešte v pohode, ja som mala ešte viac
@daniela2202 veru aj ja som mala viacej 🙈 vďaka bohu za forcapil ten mi pomohol a dlhé vlasy som si odcvakla na krátko
@kacusik69
Mne tiež veľmi pomohol Revitalon forte
@zuzka1117 vlasy su mokre, ale bolo ich dost, aspon z mojho subjektivneho hladiska, kedze dovtedy mi v takom mnozstve nevypadavali… viem ze je bezna urcita strata vlasov denne, ale vlasy mi neskutocne zredli a okrem ineho ma to aj trapilo… pisala som ze viem ze su na tom kocky aj horsie urcite, ale ked som na nieco take nebola zvyknuta, prirodzene som chcela nejako to riesit a zatial to vyzera nadejne…
To boli vlasy rano po prebudeni v pramenoch na vankusi, vycesane na hrebeni, po umyti vlasov dalsi chuchvalec vlasov…
Ja tým predraženým kravinam neverim u mňa zaberá methionin je lacný účinný a pri detoxe s ním aj parádne schudnes
Ahoj, mne pomohol šampón Klorane s chynínom, čaj Lapacho - pitie jeden liter denne a probiotiká Probio 24 dvakrát denne 1 tabletka ráno večer 🙂
@daniela2202 sérum alebo tabletky si mala?
Ja som skúšala revalid a rôzne z lekárne aj vodičky najlepšie mi pomohol Biosil tabletky za 5 eur z lekárne ma veľmi dobre zloženie s biotinom za tu cenu lepšie ako niektoré drahé produkty poradili mi ho v lekárni a odvtedy s prestávkami užívam
@janula2511 tabletky
Ja som mala teraz vlasové hnojivo a už nepadajú, po mesiaci užívania 😊👍👍👍