Ktoré vitamíny sú lepšie na vlasy?

1. jan 2024

Ahojte babule 🥰 máte niektoré skúsenosti??
Moc mi padajú vlasy a všimla som si, že ani nerastú ktoré sú lepšie?

daniela2202
1. jan 2024

Ja som mala teraz vlasové hnojivo a už nepadajú, po mesiaci užívania 😊👍👍👍

gejb
1. jan 2024

Porovnaj si obsah, čo ma viac účinných látok. Mne už dávnejšie vyšlo najlepšie Vlasimo

kacusik69
1. jan 2024

Aktualne mam za sebou mesiac s Donna Hair forte na odporucanie… nesklamalo… vlasy znacne prestali padat, su pevnejsie, rastu nove… pocitam ze po douzivani (dokopy 4 mesiace) budem mat vlasov na dve hlavy 🙃🙃

naty2020
1. jan 2024

Vlasové hnojivo... Šampón, tabletky a aj to sérum za mňa tip top 👍

veronikaszabova
1. jan 2024

Za mna tabletky Menthionin

kubkovamama
1. jan 2024

Methionin a zmena stravy

valeria_h
1. jan 2024

@veronikaszabova
@kubkovamama Baby čo je to ten methionin?

daniela2202
1. jan 2024

@kacusik69 aj ja chcem 😁😁😁👍👍👍

stellarstar
1. jan 2024

Za mňa forcapil

mandzula
1. jan 2024

@valeria_h aminokyselina. Vies si ju kupit alebo ti ju moze predpisat lekar (kozny) a preparat ti pripravia v lekarni - je to podstatne lacnejsie.

kacusik69
1. jan 2024

@daniela2202 bola som skepticka ale ozaj funguju… mame pomohli a dali vlasy dokopy po covide, mne vypadavali v pramenoch… takto este pred mesiacom… dnes vypadne 5-10 vlasov… na druhej strane tie “baby vlasky” ma obcas vytacaju tym ze nemam uplne rovne, krutia sa, tak bez laku medzi ludi ani na krok… ako mozno su vacsie extremy vypadavania ako som mala ja, ale mna dost desilo aj toto… po umyti + raz tolko este vycesane

moony99
1. jan 2024

Revitalon

kubkovamama
1. jan 2024

@valeria_h je to aminokyselina,ktorú si telo nevie samé vyrobiť,doplnas ju jedine stravou.Je to vzdialene podobná skupina ako cystein.Predpise kožná alebo internista.Kvalitu vlasov ako takú neovplyvňuje,iba zabraňuje padaniu a udrží vlas v tej "dobrej" fáze

mooonika1975
1. jan 2024

@kacusik69 tak toľko vlastom mi vypadne ráno, po učesani ešte viac, má vypadnúť až 80-100 vlasov denne. A to mi nevypadávajú.

valeria_h
1. jan 2024

@kubkovamama Môžem to kúpiť normálne na internete, pozerám že majú.

daniela2202
1. jan 2024

@kacusik69 to je ešte v pohode, ja som mala ešte viac

stellarstar
1. jan 2024

@daniela2202 veru aj ja som mala viacej 🙈 vďaka bohu za forcapil ten mi pomohol a dlhé vlasy som si odcvakla na krátko
@kacusik69

zuzka1117
1. jan 2024

@kacusik69 to nemáš veľa vlaskov vypadnutych.

rybka143
1. jan 2024

Mne tiež veľmi pomohol Revitalon forte

kacusik69
1. jan 2024

@zuzka1117 vlasy su mokre, ale bolo ich dost, aspon z mojho subjektivneho hladiska, kedze dovtedy mi v takom mnozstve nevypadavali… viem ze je bezna urcita strata vlasov denne, ale vlasy mi neskutocne zredli a okrem ineho ma to aj trapilo… pisala som ze viem ze su na tom kocky aj horsie urcite, ale ked som na nieco take nebola zvyknuta, prirodzene som chcela nejako to riesit a zatial to vyzera nadejne…

To boli vlasy rano po prebudeni v pramenoch na vankusi, vycesane na hrebeni, po umyti vlasov dalsi chuchvalec vlasov…

zuzka1117
1. jan 2024

@kacusik69 hej ja ťa chapem, tiež mám veľké problémy s vypadávaním, viem že je to na psychiku. Mne zatiaľ pomohol alpicort , predpísala mi to kožná doktorka.

barbora854
1. jan 2024

Ja tým predraženým kravinam neverim u mňa zaberá methionin je lacný účinný a pri detoxe s ním aj parádne schudnes

veronika_vero04
6. jan 2024

Ahoj, mne pomohol šampón Klorane s chynínom, čaj Lapacho - pitie jeden liter denne a probiotiká Probio 24 dvakrát denne 1 tabletka ráno večer 🙂

janula2511
9. mar 2024

@daniela2202 sérum alebo tabletky si mala?

lakebabe
9. mar 2024

Ja som skúšala revalid a rôzne z lekárne aj vodičky najlepšie mi pomohol Biosil tabletky za 5 eur z lekárne ma veľmi dobre zloženie s biotinom za tu cenu lepšie ako niektoré drahé produkty poradili mi ho v lekárni a odvtedy s prestávkami užívam

daniela2202
9. mar 2024

@janula2511 tabletky