Ahojte ktore probiotika vam pomohli na psychiku stres ,uzkost,depresiu ?
😳
Probiotika mozu pomoct. Kedysi som citala studiu, ze ak nespravne pracuje travenie a bordel sa uklada v crevach, tak sa nedostatocne vstrebavaju ziviny a mozog nasledne nespravne funguje. Ale, ze ktore mozu pomoct najviac to neviem poradit. Vela môže ovplyvnovat aj zla hladina hormonov pocas cyklu.
@taktotedanie ja som mala zlu psychiku, úzkosť a srres, lebo som zle 💩💩, nasadila som probiotiká a už mám psychiku v poriadku .. pomohli mi teda probiotiká na psychiku? 😂😂😂😂😂😂
@kikush182329 presne aj ja som to citala preto sa pytam ktore mate odskisane a pomozu.Clovek by sa čudoval ako ide jedno z druhym
@andaluzia12 urcite pomohli ale ste brala?
U nas greenfood probiotika s prebiotikami.davam ich aj detom aj sebe
Probiofix
@taktotedanie ako dlho sa mozu prosím vas uzivat?
Kolko chces je to len obycajne probiotikum
@taktotedanie treba si o tom nieco nastudovat,lepsi mikrobiom=lepsia psychika,ja si tiez psychicke problemy riesim cez travenie
@caroline_ dakujem za nazor
Asi treba zacat liecit psychiatrickych pacientov probiotikami a ludom s depresiami nepredpisovat antidepresiva aby nemali sebevrazedne myslienky
No skoda, ze to v praxi nie je az tak ucinne
@taktotedanie vidím že nemáš ani sajn
@barbora854 k stastiu staci ze ty tu sajnu mas
Pekny den
@taktotedanie skoda ze antidepresiva su skodlive a sposobuju okrem zavislosti aj samovrazedne myslienku a maju a4 neziaducich ucinkov,depresia sa da liecit inak ako drogami
@taktotedanie preco utocis hned ze sme psychiatricky pacienti?
Ale urcite neutocim preco by som to robila, preco si vsetko ludia beru tak k srdcu
Len netreba cakat, ze probiotika urobia zazraky, taktiez netreba vysadzovat lieky a brat len probiotika lebo to niekto niekde napisal na mk
Tam su dolezite ine veci
Probiotika ti pomozu k dobremu a pravidelnemu 💩
A imunite