Ktoré probiotiká sú tie naj?

lullucka
19. dec 2016

Ahojte, prosím vás neviete mi poradiť nejaké dobré probiotiká? 🙂 Brala som dophilus ale bodlo by mi skôr niečo iné, máte nejaké skúsenosti s niečim účinnejším? Babuľky a mali ste niekedy biopron forte? úživala som biopron ale tieto som ešte nemala, aké sú? 😨 😲 Prípadne niečo iné? Vopred ďakujem kočky, pekný večer prajem! 😘

hivanik
19. dec 2016

@lullucka podla mna ti v lekarni poradia lepsie, zalezi na co to chces. Detom kupujem nutrolin tablety a ja na gyn.tazkosti som brala biopron.

denka00100
19. dec 2016

My sme brali vyše roka bio gaia.

adeli79
20. dec 2016

U nás jednoznačne Forever Probiotics. Obrovská výhoda, že sa nemusia držať v chladničke. Oproti takému Hylaku napr, ktorý je chuťovo dosť príkry, hlavne pre deti, sú toto maličké guličky, ktoré ľahko prehltnú aj deti. U nás fungujú báječne už pri náznaku hnačky. Samozrejme aj pri užívaní antibiotík, na podporu imunity. Mám 3 synov, takže vždy hľadám alternatívy jednak čo najprírodnejšie a čo najľahšie konzumovateľné deťmi.
Pripravujem odborný článok na tému probiotiká, tak kto bude chcieť, napíšem cez správu odkaz na článok.
A probiotiká sú tieto:
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...

snehuuulienka
20. dec 2016

@adeli79 na to ze je tam len 30 tbl,su dost drahe tieto probiotika

michi200
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snehuuulienka
20. dec 2016

@michi200 lebo farmaceuticky priemysel by z coho vyzil .? :-P

acer11
20. dec 2016

a čo bryndza?😉

kaja73
20. dec 2016

@acer11 tak max.nepasterizovna,netermizovana a tej je ako safranu v obchodoch..v mnohych taku ani nemaju...plus chut pre mnohych nie vabna.

miska57
20. dec 2016

Ahoj. Ja pravidelne pouzivam tieto a funguju fakt dokonalo. Daju sa kupit v kamennom obchode ale cez internet je to podstatne lacnejsie. http://www.pilulka.sk/biopron9-premium-tob-120 . Maju dopravu zadarmo cize je to pohodlne a taktiez maju kupon zadarmo http://www.zlavovy-kod.sk/pilulka-sk/ kde sa tiez da usetrit par drobnych.
Pekny den prajem mamicky.

lucia58
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lullucka
autor
26. dec 2016

@miska57 ahoj Miška, ďakujem za odpoveď a biopron 9 premium som užívala aj ja a fungovalo to dokonalo ako vravíš Miška 🙂 Len som rozmýšľala nad tým, že ich zmením a vyskúšam aj niečo iné 😉 chcela by som možno niečo nové od biopronu fakt majú super veci ale ja to vôbec nepoznám tak sa nejako aj bojím kupovať čo nepoznám haha 😀 Ale ďakujem za link! super, že to je lacnejšie a ešte aj ten zľavový kupónik, super díkičko! 🙂 A dievčatá inak ďakujem vám veľmi pekne za odpovede! 😉

kika691
26. dec 2016

Za mňa pre dospelých probiofix a deti biogaia

lullucka
autor
26. dec 2016

@kaja73 Presne ja bryndzu vôbec nemám rada :( ale určite ďakujem za info 🙂

nell77
26. dec 2016

Urcite a jednoznavne Probiofix

katka678
26. dec 2016

Ahoj Lucka, neviem aké produkty od biopronu si už užívala ale ja mám dobré skúsenosti s biopron 9 premium, ktoré mi nie raz veľmi pomohlo. Minule sme boli na dovolenke a čo čert nechcel začala som mať žalúdočné problémy čo bol dosť veľký problém, pretože však sme boli na dovolenke a mať hnačku na každom kroku nebolo veľmi príjemné. Našťastie sme mali čierne uhlie a biopron čo mi dosť pomohlo 🙂 tiež ho používam aj pri antibiotikách, poradila mi to lekárnička. 😉 takže určite odporúčam biopron 🙂

majdalenka23
26. dec 2016

Domáca kefirova-tibetská huba 😉y

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz