Ahojte, viete odporučiť nejaké dobre probiotiká aj preventívne ? Je tu niekto kto ich užíva často? Poprosím skúsenosti a typy aké sú najlepšie. Vopred ďakujem 🙂
Za mna Probiofix, brala som ho dlhodobo takmer 2,5 roka a nebola som skoro vobec chora. Mne ich odporucili v porodnici ze s nim maju dobre skusenosti, ze ked kojim, je fajn ich brat. Len potom mi bolo povedane, ze je dobre probiotika striedat, aby si telo nezvyklo na jeden typ bakterie, ci co to tam je v nich🙂 Teraz som kupila od Doterry, boli mi odporucene ze su fakt super, aj pre deti. Tak uvidime...
Za mna takisto Probiofix inum odporučil mi ich gastroenterológ a zabrali .
@anka712 ja dlhodobo uzivam Biopron a som spokojna.
@anka712 tiez probiofix.
Moj partner roky rokuce berie probiofix, vzdy aj preventivne ked niekam ideme.
Baby viete mi poslať fotku tých probiofix ktoré sú to presnejšie ?
@anka712 https://www.najlekaren.eu/probio-fix-inum-30-cps
Tieto, majú ich v každej lekárni.
ja uzivam prirodne, obsahuju aj prebiotika navyse 🙂 znacka essnes... ak chces vedela by som objednat 🙂
@anka712 tak su mensie nez byvaju antibiotika, ale povedala by som ze su pomerne velke ked ma niekto problem s tabletkami
Dcera uziva od narodenia teraz ma 9 rokov. Kedze ma aleegiu na mliecnu bielkovinu. Najprv uzivala bio gaiu neskor pearls yb tie su super na mykozy ona mala plesen v traviacom traktr a striedam s probiofix imun. Ak je okolo crevna vitoza alebo nieco nas to skoli a ona uplne v pohode velmi lahky priebeh ledva si vsimneme.
@bociandy / suhlasim Probiofix januari bude rok co uzivam denne
@anka712 nedá. Da sa vysypať do mlieka či jogurtu no nie do vody
@anka712 za mňa jednoznačne od Swiss laktobacyli 🙂