Poradte prosim, ktore magnezium je najlepsie na uvolnenie stresu, napatia, uzkostnych stavoch? Vsade pisu inak. Dakujem
Ja napríklad potrebujem s magneziom aj draslík
Mne pomáha magnosolv,ale je na lekársky predpis.
Magnosolv napr len na predpis ale pozor na tlak
Neskusala si guajacuran?
Ja si davam maximag sumive
Od Natios - bisglycinat magnesium. Topka fakt. Najlepsie vstrebatelna forma. Alebo od brainmaxu sleep magnezium🙂 oboje mozes 1 tabletku dvakrat denne je to do 400 mg cisteho magnezia
magnézium vo vyššie vstrebateľnej forme do medzibunkových priestorov. Tj.
Magnézium ororát, chelát, bisglycinát, threonát, malát. Treba čítať zloženie + kombinácia s vápnikom.
Pod lupou nájdeš viac diskusií aj vysvetlenie pod mojim nickom 😉
Odporúčam knihu
https://www.martinus.sk/772269-zazrak-jmenem-ho...
@jamimo fuuu, 500 stran len o horčíku? 🙂
@falbala132 A? Ak sa venujem svojmu zdraviu, ja za to stojím. Starať sa o seba a zdravie je prácou na sebe, makačka. Nikto to za teba neurobí. Mám doma plnú knižnicu a nabúchaný telefón súbormi 😄
Cesta je cieľ 😉💪
Výsledky nie sú hneď ako to väčšinou chodí, dajte mi do rúk tabletku a hotovo. Ak chceš, pošli mi do súkromnej správy tvoj email, pošlem to PDF prílohu o horčíku a ebook. Tu do správy sa to nedá priložiť.
Ja nedám dopustiť na magnézium komplex z firmy just a nahrin..ma 4 rôzne formy horčíka,vie mať lepší účinok ako tie jednolôžkove...kľudne mi napis;)
@jamimo ano presne, suhlasim. Ja som zacala citat viac o strave a stale a stale sa vynaraju dalsie zaujimave knizky. Nekonecny pribeh. Najsmutnejsie je, ze teraz citam z roku 2015 Cukor nas zabijak a uz vtedy poukazuje na nezdrave stravovanie, marketing potravinarskeho priemyslu, politiky a zaujmov farmafiriem. Vytvorit choroby nezdravim stravovanim, tvarit sa, ze pracujem cez politiku na rieseni, a najst riesenie vo forme tabletiek vdaka farmafiriem, ktore len sposobia dalsie vedlajsie ucinky pre dalsie tabletky.
Poslem ss a poprosim aj ja to pdf.
mne vyhovuje aj magnerot, magnosolv - len ten je na predpis