Ktoré magnézium je najlepšie?

2. okt 2024

Poradte prosim, ktore magnezium je najlepsie na uvolnenie stresu, napatia, uzkostnych stavoch? Vsade pisu inak. Dakujem

deti95060810
2. okt 2024

mne vyhovuje aj magnerot, magnosolv - len ten je na predpis

minenkak
2. okt 2024

Ja napríklad potrebujem s magneziom aj draslík

doominicka
2. okt 2024

Mne pomáha magnosolv,ale je na lekársky predpis.

taktotedanie
2. okt 2024

Magnosolv napr len na predpis ale pozor na tlak
Neskusala si guajacuran?

henka123123
2. okt 2024

Ja si davam maximag sumive

prieloznicasi
2. okt 2024

Od Natios - bisglycinat magnesium. Topka fakt. Najlepsie vstrebatelna forma. Alebo od brainmaxu sleep magnezium🙂 oboje mozes 1 tabletku dvakrat denne je to do 400 mg cisteho magnezia

jamimo
3. okt 2024

magnézium vo vyššie vstrebateľnej forme do medzibunkových priestorov. Tj.
Magnézium ororát, chelát, bisglycinát, threonát, malát. Treba čítať zloženie + kombinácia s vápnikom.
Pod lupou nájdeš viac diskusií aj vysvetlenie pod mojim nickom 😉
Odporúčam knihu
https://www.martinus.sk/772269-zazrak-jmenem-ho...

falbala132
3. okt 2024

@jamimo fuuu, 500 stran len o horčíku? 🙂

jamimo
3. okt 2024

@falbala132 A? Ak sa venujem svojmu zdraviu, ja za to stojím. Starať sa o seba a zdravie je prácou na sebe, makačka. Nikto to za teba neurobí. Mám doma plnú knižnicu a nabúchaný telefón súbormi 😄
Cesta je cieľ 😉💪
Výsledky nie sú hneď ako to väčšinou chodí, dajte mi do rúk tabletku a hotovo. Ak chceš, pošli mi do súkromnej správy tvoj email, pošlem to PDF prílohu o horčíku a ebook. Tu do správy sa to nedá priložiť.

sovickydve
9. okt 2024

Ja nedám dopustiť na magnézium komplex z firmy just a nahrin..ma 4 rôzne formy horčíka,vie mať lepší účinok ako tie jednolôžkove...kľudne mi napis;)

canany
9. okt 2024

@jamimo ano presne, suhlasim. Ja som zacala citat viac o strave a stale a stale sa vynaraju dalsie zaujimave knizky. Nekonecny pribeh. Najsmutnejsie je, ze teraz citam z roku 2015 Cukor nas zabijak a uz vtedy poukazuje na nezdrave stravovanie, marketing potravinarskeho priemyslu, politiky a zaujmov farmafiriem. Vytvorit choroby nezdravim stravovanim, tvarit sa, ze pracujem cez politiku na rieseni, a najst riesenie vo forme tabletiek vdaka farmafiriem, ktore len sposobia dalsie vedlajsie ucinky pre dalsie tabletky.
Poslem ss a poprosim aj ja to pdf.