Ktoré krémy urýchlia opaľovanie?

nahbia
6. máj 2018

Ahojte , máte niektorá skúsenosti s opaľovacími krémami ktoré by mali urýchliť alebo zintenzívniť opálenie? Keďže som doma opaľujem sa len cez otvorené okno a som dosť bledula . Na cene nezáleží pokial funguje.Ďakujem 🙂

anemone123
6. máj 2018

O opalovacom kreme neviem, ale urcite by som toto "jarne" slnko nepodcenovala nizkym faktorom. V kazdom pripade treba brat betakaroten, aj dlhodobo cele leto, mne velmi pomaha, kedze mam bledu pokozku a som hned cervena, s betakarotenom to ide pekne do hneda. 😊

katren
6. máj 2018

@nahbia kup si olej Nubian 6-tku a budes hneda a aj rychlo opalena 😉

lorela
7. máj 2018

@nahbia Mám vynikajúcu skúsenosť so značkou Bioderma, názov konkrétneho výrobku neviem - v lekárni určite poradia - obsahujúci zložku na podporu zhnednutia. Opaľovacie mlieko aj mlieko po opaľovaní. + 3 týždne pred slnením odporúčam užívať betakarotén.

dada_99
7. máj 2018

@nahbia treba pekne postupne sa opalovat a potom budes pekne a aj dlhodobo opalena...lebo ked sa baby rychlo opalia, tak sa aj rychlo osupu a to vobec nie je pekne..odporucam tiez pit betakatoren..ten vie narobit divy 🙂

ivankaberrynka
7. máj 2018

Ahoj. Z vlastnej skúsenosti - postupné opaľovanie s dostatočným faktorom, vyhýbať sa obednému slnku, hydratovať pokožku po sprche či kúpeli (ideálne prípravkami po opaľovaní), opaľovacie intenzovače používať až na opálenú pokožku. Sú však aj intensifiery po opaľovaní, tie sú super. Moje najobľúbenejšie prípravky na opaľovanie i po opaľovaní sú od Piz buin, Hawaiian tropic a Australian gold.

alaguema
10. máj 2018

@nahbia kakaové maslo. Okrem iného aj pekne vyživuje pokožku. Plus spomínaný betakarotén.