Ktoré jedlo vám pomohlo pri nevoľnostiach?

katkami123
23. nov 2020

Ahojte, prosím napíšte recepty, pripadne jedla, ktoré Vam pomohli pri nevolnostiach a nedraždili tak zakudok? U mna je peklo všade, kde je červená paprika. Ďakujem

babovka2321
23. nov 2020

@katkami123 to v tehotenstve ci vseobecne? 🙂

renab
23. nov 2020

V tehotenstve zmrzlina

zuzanka.zuzu
23. nov 2020

zázvorové lízatko pre tehotné si skúsila?

ivka21
23. nov 2020

Ja mam to iste pijem len prevarenu vodu pol na pol s chladnou. Z papriky ti je zle lebo dvyha zaludocnu kyselinu, rovnako kapusta, mlieko,sladke jedla. Ja jem na ráno vločky s medom, super sú hrušky a zelené jablká. Rožky potrete len maslom, polievky zeleninové a vyvary, a aj čierny čaj slabý môžeš skúsiť, a este je fajn ryža suchá, a žut žuvačku. Teraz mi doktorka dala magnézium v 12 týždni o trosku mi je z toho lepšie, lebo tiež znižuje kyselinu v žalúdku.

maryetta
23. nov 2020

Nic. Len mensie porcie. Lahke jedla.
Ale nezmizlo to len sa zmiernilo.

katkami123
autor
23. nov 2020

Ženy v tehotenstve

katkami123
autor
23. nov 2020

Milujem čokoládu a teraz ide zo mna ešte aj čokoládový jogurt von... niečo ľahké na žalúdok, aké obedy ste jedli a varili ?

patys123
23. nov 2020

Ja som varene skoro ani nejedla. Len same ovocie a zeleninu. Dr. mi povedala ze babatko si vyzivu vie ziskat aj z.mojich zasob, ale pit musim vela, tak som sa drzala aspon toho.

veronika65
23. nov 2020

Nanuky, zmrzlina, veľa zeleniny, ovocie, zemiaková kaša a veľa čistej vody 😀

domak2
23. nov 2020

@katkami123 mne je napríklad stále ťažko, ale keď nájdem nejaké jedlo pri pomyslení na ktoré mi nepríde ešte ťažšie tak ho môžem zjest 😅 kukam recepty na youtube, prípadne v obchode mi niečo padne do oka a tak. Bohužiaľ to momentálne nezahrna veľa lahsich a zdravsich jedal 😅 do tých sa musím nútiť a je mi po nich tazsie ako po zemiakovom salate ak som naň mala chut

h2
23. nov 2020

@katkami123 Suché rohlíky a Cola. 😁

elizabet173
23. nov 2020

@katkami123 čo som udržala v žalúdku, tak to bol chlieb vo vajce a cola...okrem tohoto a minerálky všetko skončilo vo WC, postupne sa to upravilo. takže nič ľahké 😨

katkami123
autor
24. nov 2020

Keď ja ani vyprážané ☹️ Ale zemiakovú kašu možem aj na kila

elenita
24. nov 2020

@katkami123 jedine, co som v tehotenstve zvladla, bola hrianka z hriankovaca, na to suchy salam, straaaasne osolena paprika a granulovany caj 🙈 Jedine jedlo, co sa vo mne udrzalo

katkami123
autor
24. nov 2020

Kde ja paprika 😀 to by som vyzvracala všetky vnútornosti

thoughtfulweirdo
24. nov 2020

Zo zaciatku len cola, piskoty a wafle, varene jedlo uplne bez sance 😅 neskor som zacala zvladat aj rozok alebo chleba s tenuckou vrstvou masla a neochutenu perlivu vodu a potom aj uplne dietnu zeleninovu polievku, len zelenina, voda a trochu korenia, uplne bez oleja alebo kadejakych dochucovadiel, to uz bol velky uspech 😅

lavender273
24. nov 2020

Na nevolnosti mi zabralo jedine sirupova voda a mineralkou.

katkami123
autor
24. nov 2020

No poskušam baby