Ahojte, prosím napíšte recepty, pripadne jedla, ktoré Vam pomohli pri nevolnostiach a nedraždili tak zakudok? U mna je peklo všade, kde je červená paprika. Ďakujem
V tehotenstve zmrzlina
zázvorové lízatko pre tehotné si skúsila?
Ja mam to iste pijem len prevarenu vodu pol na pol s chladnou. Z papriky ti je zle lebo dvyha zaludocnu kyselinu, rovnako kapusta, mlieko,sladke jedla. Ja jem na ráno vločky s medom, super sú hrušky a zelené jablká. Rožky potrete len maslom, polievky zeleninové a vyvary, a aj čierny čaj slabý môžeš skúsiť, a este je fajn ryža suchá, a žut žuvačku. Teraz mi doktorka dala magnézium v 12 týždni o trosku mi je z toho lepšie, lebo tiež znižuje kyselinu v žalúdku.
Nic. Len mensie porcie. Lahke jedla.
Ale nezmizlo to len sa zmiernilo.
Ženy v tehotenstve
Milujem čokoládu a teraz ide zo mna ešte aj čokoládový jogurt von... niečo ľahké na žalúdok, aké obedy ste jedli a varili ?
Ja som varene skoro ani nejedla. Len same ovocie a zeleninu. Dr. mi povedala ze babatko si vyzivu vie ziskat aj z.mojich zasob, ale pit musim vela, tak som sa drzala aspon toho.
Nanuky, zmrzlina, veľa zeleniny, ovocie, zemiaková kaša a veľa čistej vody 😀
@katkami123 mne je napríklad stále ťažko, ale keď nájdem nejaké jedlo pri pomyslení na ktoré mi nepríde ešte ťažšie tak ho môžem zjest 😅 kukam recepty na youtube, prípadne v obchode mi niečo padne do oka a tak. Bohužiaľ to momentálne nezahrna veľa lahsich a zdravsich jedal 😅 do tých sa musím nútiť a je mi po nich tazsie ako po zemiakovom salate ak som naň mala chut
@katkami123 Suché rohlíky a Cola. 😁
@katkami123 čo som udržala v žalúdku, tak to bol chlieb vo vajce a cola...okrem tohoto a minerálky všetko skončilo vo WC, postupne sa to upravilo. takže nič ľahké 😨
Keď ja ani vyprážané ☹️ Ale zemiakovú kašu možem aj na kila
@katkami123 jedine, co som v tehotenstve zvladla, bola hrianka z hriankovaca, na to suchy salam, straaaasne osolena paprika a granulovany caj 🙈 Jedine jedlo, co sa vo mne udrzalo
Kde ja paprika 😀 to by som vyzvracala všetky vnútornosti
Zo zaciatku len cola, piskoty a wafle, varene jedlo uplne bez sance 😅 neskor som zacala zvladat aj rozok alebo chleba s tenuckou vrstvou masla a neochutenu perlivu vodu a potom aj uplne dietnu zeleninovu polievku, len zelenina, voda a trochu korenia, uplne bez oleja alebo kadejakych dochucovadiel, to uz bol velky uspech 😅
Na nevolnosti mi zabralo jedine sirupova voda a mineralkou.
No poskušam baby
@katkami123 to v tehotenstve ci vseobecne? 🙂