Ktorá zdravotná poistovňa je lepšia?

alex666
14. máj 2019

Ahojte, znama sa vracia domov zo zahranicia a nevie, ktoru slovensku zdravotnu poistovnu si vybrat. Aky je v tom rozdiel a ktoru by ste odporucili?

anitka63
14. máj 2019

@alex666 rozdiel asi žiadny, každý je zvyknutý na niečo iné, ja by som išla Do dôvery, len nikdy nestíham zmenu v riadnom termíne :D

jan99
14. máj 2019

Prečítaj si čo a kolko preplácaju,s čím má problémy známa,každá ma iné výhody,čo viem,tak Dôveru veľa zubárov berie.. s všzp ma odmietli - aku máte poistovnu "všzp" ... - "máme plno" :D

limetka69
14. máj 2019

moj manzel ma vseobecnu, bol tam aj zyn a nula bodov, o rok som ho brala k sebe do dôvery a mal uz ako ročný plnu tasku prebabatka, predplatený zubar, preplacaju lieky.... s doverou som nemala problem abz ma odmietli, druha v poradi co ma benefity je union a VšZP nula bodov

union_zp
AMBASÁDORKA
14. máj 2019

@alex666 skúste si pozrieť na túto stránku https://www.union.sk/vyhody-pre-poistencov, kde sú napísané všetky benefitu zdravotnej poisťovne Union. Asi najväčšou výhodou je benefit 100 eur na zuby ročne, ktorý poistenci radi využívajú.

jankulka01
14. máj 2019

ja som naopak z Dovery odisla kvoli tomu, ze moj a tiez stomatolog deti nemali dobru skusenost s Doverou. Teraz sme v UNIONe a zatial super, preplacaju doplatky za lieky detom a mne preplatili osetrenie zuba, plus ked cestujeme do zahranicia, je o dost lacnejsia cestovna poistka.

katyav
14. máj 2019

@alex666 Celá rodina, ja, manžel, syn, mama, atď máme Union. Sme spokojní.

katarina161
20. máj 2019

My sme cela rodina v Unione a super. Ked mam problem s nejakym vysetrenim, zavolam na infolinku a o chvilku mi zavolaju ohladne lekara, terminu daju mi ponuku nemocnic... Nemenila by som za nic.