Zdravím vás
Moja zdravotná poisťovňa je od samého začiatku Dôvera. Teraz som dostala ponuku zmeniť si poisťovňu za Union.
Ktorá je podľa vás najlepšia?
Lekárov sa vyhýbam. Chodím iba na prehliadky Lieky si tiež často nekupujem (max Paralen alebo niečo keď sme prechladnutá).
S dôverou skúsenosť nemám ale mala som dlhé roky všeobecnu a prešla som do UNIONU,lebo vo všeobecnej žiadne výhody,žiadne preplatky a dosť máme pokazené zuby a Union dá kredit 100€ na 1 rok a moze si človek preplatiť či už dentalnu hygienu alebo iné úkony až na pár výnimiek napr.na extrakciu sa to nevzťahuje,zatiaľ sme nemali nijaký problém s touto poisťovňou akurát minule 2 lekárom blblo že nechcelo dať elektronicky recept museli tlačiť.moja ségra má tiež Union šla na magnetickú rezonanciu a do 3 dni bola zobrata,strašili nás že vraj sa dlho čaká.
Ja mam zase od začiatku dôveru, teraz aj priateľ a syn. A sme spokojní
@22abigail22 V takymto pripade to mas fuk. Jedine ak by si vyuzivala sluzby lekarov casto tak treba pozerať s kym maju oni zmluvy.
Mame odjakziva VSZP. Max.spokojnost.
@22abigail22 mám dôveru celé roky aj celá rodina... využívam doplatky za lieky, ktoré preplatia a 100 či 200 eur u zubára teraz neviem presne tu sumu
@22abigail22 celé roky mám dôveru , aj deti a aj manžel prešiel z VšZP
Presli sme k UNIONu, takisto kvôli tomu benefitu na zuby. dost sme to vyuzili zatial. presli sme k zubarovi, kt ma zmluvu s Unionom a so VZP nemal, takze aspon daka vyhoda..zatial sme spokojni, tak uvidíme ci budeme aj dalej.
My celá rodina mame VšZP no tiež sa rozhodujeme ju zmeniť asi za dôveru.
@22abigail22 moj kamos je v unione. presli tam zo VSZP . tam sa plati menej.teraz mu museli operovat dceru kvoli skolioze a union im nepreplati kupele. museli by doplatit 1000 eur na pobyt a neuznali im ani doprovod takze ako 14 rocna musi ist sama. v nemocke s ktorou lezala na tu istu diagnozu ta istaoperacia- mala doveru a im v pohode preplatili kupele aj doprovod... takze tolko k unionu. ja som osobne VSZP a nikdy ziadne problemi spkojnost
My sme zas presli s unionu do.dovery.Benefit na zuby ma a dovera,je tu super vsetko cez net prehladne.Lekari,ku ktroym cgodim pravidelne s nou nemaju najmensi problem.akurat take vysetrenia ako magneticka,ct atd maju limitovane dovera.to znamena ,ze napr vas poslu na magneticku a v tom mesiaci uz dovera precerpala limit,ze mozu ist napr 50ti pacienti na magneticku z dovery a 50ti uz boli ,tak vas presunu az do dalsieho mesiaca.Ale bola som aj tam a caka som 3 tyzdne,takze super.Zalezi aj od pracoviska,aj od stastia.U zubara da dovera teraz teraz 4x 25€ rocne.
@22abigail22 union
Ja,mam doveru a som velmi spokojna
@angi07 môžem sa opýtať ich dcéru do akej skupiny zaradili.ked toľko doplácali?Lebo napr.moja svokra má extrémne problémy s chrbticou,na tabletkách od bolesti,x krát v nemocnici,má všeobecnú poisťovňu,momentálne je v kúpeľoch a hradila si cely pobyt akurat všeobecná len jej procedúry preplatila,takže za 21 dni platila zaokruhlene 850€,dali jej B skupinu.
@22abigail22 určite union kto chce vedieť aké majú výhody kľudne mi napíšte pracujem pre nich aj ak by sa chcel niekto prepoistit je to jednoduché
Union