Ktorá masť vám nesmie chýbať v domácej lekárničke?

6. jún 2023

Ja dosť používam Ialugel - ranky, odreniny, popaleniny, imazol- zapareniny,... dnes som sa dozvedela, že jedna zo zázračných mastí je ichtoxyl, poznáte? Čo nesmie chýbať vam??

tanyan
6. jún 2023

Dermochlorophyl gél, Imunoglukan krém a Ibalgin duo efekt

jamimo
6. jún 2023

Ja som stará mastičkárka, je ich viac: repíková masť po holení, framykoin na občasné porezanie, ranku, weleda skin food na extra suchú kožu =použvam širokospektrálne, kalciová masť=sem tam na pery, chlap používa AC color (bývalý Aknecolor) sem tam na vyrážku. Ešte Sudocreme a Avene Cicalfate na poškodenú pokožku po herpese.

euka210
6. jún 2023

Fenistil 😁 ...framykoin

simona20201309
6. jún 2023

Ichtoxyl (čierna) masť a octanova.

lelelienka
7. jún 2023

Nechtikovy gel Hanus

mayra666
7. jún 2023

Cicaderma

silvike
7. jún 2023

U nas presne ICHTYOLOVA mast ( cierna, velmi smrdi) na vsetky pozapalovane zaderky a take veci ked je hnis, paradne vytiahne, zahoji. FRAMYKOIN ( antibioticka masticka). A este od bolesti svalov a pod. ALGESAL.

silvike
7. jún 2023

A este vlastbe SUDOCREME ( pre deti na cerveny zadok🙂

sense
7. jún 2023

Ja mam doma len sudokrem a heparoid a ešte arnikagel ale ten mam už asi 7r 🙈

luccija
7. jún 2023

Včera som upratovala šuflík s liekmi.Asi 15 krémov a z každého skoro nič nepoužité ani neviem kedy som to nazbierala.jedine čo občas použijem calciova masť na popáleninu či spálenie od slnka, Canesten na mykozu, Framykoin, plus vždy mám Veral gél či niečo na uvoľnenie svalstva hrejivu mast, Sudocrem

diewcatqoo
7. jún 2023

3x F, cize Fenistil, Framykoin, Fungicidin. Dalej Opthalmo septonex (aj mast, aj kvapky), Ibalgin
krem, Bephanten, Linola lotion a nejaky krem so SPF 50.
Ichtyolova mast mi neskutocne smrdi, nemozem sa k nej ani priblizit 🙂

babababka
7. jún 2023

Framykoin a nechtíkova masť.