Ja dosť používam Ialugel - ranky, odreniny, popaleniny, imazol- zapareniny,... dnes som sa dozvedela, že jedna zo zázračných mastí je ichtoxyl, poznáte? Čo nesmie chýbať vam??
Ja som stará mastičkárka, je ich viac: repíková masť po holení, framykoin na občasné porezanie, ranku, weleda skin food na extra suchú kožu =použvam širokospektrálne, kalciová masť=sem tam na pery, chlap používa AC color (bývalý Aknecolor) sem tam na vyrážku. Ešte Sudocreme a Avene Cicalfate na poškodenú pokožku po herpese.
Fenistil 😁 ...framykoin
Ichtoxyl (čierna) masť a octanova.
Nechtikovy gel Hanus
Cicaderma
U nas presne ICHTYOLOVA mast ( cierna, velmi smrdi) na vsetky pozapalovane zaderky a take veci ked je hnis, paradne vytiahne, zahoji. FRAMYKOIN ( antibioticka masticka). A este od bolesti svalov a pod. ALGESAL.
A este vlastbe SUDOCREME ( pre deti na cerveny zadok🙂
Ja mam doma len sudokrem a heparoid a ešte arnikagel ale ten mam už asi 7r 🙈
Včera som upratovala šuflík s liekmi.Asi 15 krémov a z každého skoro nič nepoužité ani neviem kedy som to nazbierala.jedine čo občas použijem calciova masť na popáleninu či spálenie od slnka, Canesten na mykozu, Framykoin, plus vždy mám Veral gél či niečo na uvoľnenie svalstva hrejivu mast, Sudocrem
3x F, cize Fenistil, Framykoin, Fungicidin. Dalej Opthalmo septonex (aj mast, aj kvapky), Ibalgin
krem, Bephanten, Linola lotion a nejaky krem so SPF 50.
Ichtyolova mast mi neskutocne smrdi, nemozem sa k nej ani priblizit 🙂
Framykoin a nechtíkova masť.
Dermochlorophyl gél, Imunoglukan krém a Ibalgin duo efekt