Ahoj baby....chcela by som poradiť,velmi uvažujem nad plastikou prs avšak som ešte nerodila a nemám ani deti...máte niektorá implantáty a nemáte ešte deti ? 🙂 dakujem za odpvovede 🙂
ja by som s tym asi pockala kym odkojim, lebo pocas tehotenstva a kojenia sa tak velmi meni velkost, ze neviem co by to s tymi implantatmi spravilo. ja mam normalne malinke Acka a po porode som nosila Dcka, so silikonmi veru neviem, asi by som ako pamela vyzerala 😉
pred detmi sa ti to neoplati. aj prsia s implantatmi ti po dojceni "padnu" a zmenia sa. po 2 detoch si ich potom urcite budes chciet opravovat. teda zalezi aj na tom kedy chces deti. si mlada a ak deti nechces dalsich 10 rokov, tak samozrejme 10 rokov cakania znie ako blbost 😀
ja nemám, moja kamarátka má a dala si to ešte pred otehotnením. Nemala žiadne problémy - mlieka veľa, odkojila .....a nevšimla som si nijaké oškaredenie 😀 - ale iba v tričku na živo som nevidela, ale v plavkách je stále super.
Ja s nimi žijem už niečo cez 3 roky...Odkojené 4 mesiace..Sú v stave ako boli.. 🙂 dokonca tatík tvrdí, že sú kúsok ešte väčšie.. 😉 Ale ako nesťažuje sa... 😵 Takže ja mám v tomto dobrú skúsenosť...
tak isto pridavam skusenost mojej švagrinej..ma silikony a dieta kojila skoro 2 roky....a prvy rok dokonca kazde 3 hodiny..stale vysela na prsnikoch, mala ich miesto cumlika....nič jej nepadlo, nesplaslo..prsia ma stale take iste ako pred tehotenstvom...takze na toto pozerat nemusis...len ak ti nebude vadit ze budes mat pri kojeni trosku vacsie baloniky 😀 ...ale potom sa to napravi
Ja mám dve detičky. Odkojila som 2 roky a pred mesiacom som si dala urobiť 375 ml. Som maximálne spokojná. hoci prvý deň bol otrasný a prvý týždeň strašný ale oplatí sa to vydržať.
vedeli by ste mi niektora poradit ci je lepsie mat elektricku alebo manualnu odsavacku pri silikonoch?
No ja by som určite počkala a dala by som si ich urobiť až po pôrodoch lebo zbytočne vyhodíš prachy, ja som bola v r. 2009 na operácii v 2011 som rodila, teraz rok po pôrode ich mám ovisnuté tvar úplne iný ako po operácii, bez podprsenky ani na krok ale ako tak čítam tak asi to bude u každého individuálne, no myslím že všetky silikóny aj tak časom poklesnú a zmenia tvar určite jedny implantáty nevydržia 10 alebo 15 či viac rokov 😀
@babatenko555 jak ze si nerodila? Ved mas 21 rocneho syna,3 rocnu dceru si tehotna a mas vybavicku za 5000eur....ze ti neni trapne takto tu odrbavat!
kludne si mozes dat aj teraz neboj sa zmeny po kojeni..ziadne nebudu..neboj 😉
si pol roka nosila pod srdcom dvadsaťročné dieťa?moooooooooooojaaaaaa
@babatenko555 na koho sa hras? koho chces oklamat?? mala si v pase ze mas 21rocneho syna a 3 rocnu dceru. tak ako to ze si este nerodila? pritom mas 40 a na priatela si mala napisane 35r. takze to ani nevychadza vekovo ze by to boli len jeho deti (teda dcera mozno ano, ale na syna tie roky nevychadzaju!) a uz tu prosim ta prestan konik spamovat spravami s vecami za niekolko stoviek eur ked tu ani realne fotky nedas, albumy mas nastavene tak ze sa ti nic neda skomentovat, lebo keby ti to niekto okomentuje a pyta sa, ani mu nevies odpovedat.... trapne si sa vyhovorila ze uz nevies odkial si si tie drahe veci objednala.... jasne ze nevies, ked ani nic nemas 😀 takych diorovcov,armaniovcoch a guči puči-ovcov tu uz bolo 😀 😀
naaaaaaaaaaaa a sme doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja nad tym uvazujem, ale az ked odkojim vsetly deti 😉