Ktorá kozmetická značka má výrobky bez parabénov a iných škodlivín?

yanka239
14. jan 2014

Prosím tie z vás, ktoré majú vlastné skúsenosti s takouto kozmetikou,aby mi napísali značku kozmetiky, ja konkrétne by som potrebovala denný a nočný krém. Vďaka za odpovede.

ewca
14. jan 2014

TianDe mavelavyrobkov (nie vsetky) bez parabenov

veverka24
14. jan 2014

Avene a prirodna kozmetika ako weleda, oleje saloos
Treba pozerat na obaloch, vacsina beznych kremov obsahuje parabeny- dlhsie vydrzi:(
Ja mam zalusk na nejaky kremik zo 100percentpure

michaela80
14. jan 2014

dr.nona... ma aj ako jedna z mala znaciek certifikat cistoty

sendy27
14. jan 2014

ja mam vyrobky od zepeteru robym s tym a som spokojna 🙂

slniecko77
14. jan 2014

Clinique, je aj bezparfemovy..

ikke
14. jan 2014

od beznych znaciek, ktore sa snazia zredukovat skodliviny (nivea - rad pure vichy- purete thermale; ...), cez znacky, ktore robia iba prirodnu kozmetiku ((alverde z DM drogerie, Lavera, Logona, Sante, weleda, saloos, nobilis tilia...), cez ludi, ktori sami takuto kozmetiku vyrabaju (polo)profesionalne (najdes napr. na sashe.sk) az po vlastnu domacu vyrobu napr. podla navodov z home-made.cz
😉

lara75
14. jan 2014

Okrem už vymenovaných značiek je tu ešte grécka kozmetika KORRES, v BA ho majú v Auparku, Centráli....na každej krabičke majú presný percentuálny podiel každej zložky. Odporúčam... 😉

bonavoxa
14. jan 2014

Lavera, Purity Vision, Weleda,
, Saloos, Cannaderm, Alva, Phytoderma,

aniko82
14. jan 2014

Niektore priprvky z detskej rady Biodermy a vacsinou aj pripravky sebamed baby u bez parbenov

hallie
14. jan 2014

Alverde, Lavera, Weleda... kozmetika, čo je v DMke v regáloch, kde je aj Alverde. Ďalej Nobilis Tilia, Saloos, Hadek, Atok a veľmi veľa zahraničných značiek, napr. Dr. Hauschka, REN, A´kin, Trilogy, Balm Balm... myslím, že aj L´Occitane je bez parabenov a aj Korres.

lienockaa
14. jan 2014

Annemarie Borlind,biokozmetika s certifikatmi,bez parabenov a aj bez vela dalsich chemikalii,kupujem ju cez net,v lekarnach nemavaju,ani bezne v obchodoch..

nutrimas
29. aug 2014

Pozyvame Vas na nasu stranku/eshop, na ktorom najdete pestru ponuku kozmetiky Nobilis Tilia, ktora je velmi oblubena nielen u mamiciek MK 🙂 Obsahuje specialnu radu detskej kozmetiky, pre citlivu pokozku, samozrejme bez parabenov, syntetickych latok, umelych farbiv, väcsina produktov je v BIO kvalite. Pri vybere Vam samozrejme radi poradime 🙂

lulutsija
18. mar 2016

Odporucam prirodnu kozmetiku Sirael - bambucke masla, kokosove oleje, rastlinne oleje, masazne oleje, konopna kozmetika, manuka, tea tree oil, doplnky stravy, kava a caje s hubou Reishi, ...
http://lucianovotna.sirael.sk/novinky/15/vitajt...

renik5
18. mar 2016

oceanic - AA help- čistá a lacná

liviadanova
31. mar 2016

Jednoznačne WELEDA! 😉 Jej výrobky neobsahujú umelé farbivá, syntetické konzervačné látky, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Je to naozaj čisto prírodná kozmetika. Weleda je navyše držiteľom certifikátu NATRUE. Odporúčam ich lajknúť na fb, kde neustále prinášajú novinky a úžasné fotografie rastlín, z ktorých sa vyrábajú ich výrobky. 😉

podlaaa
31. mar 2016

Cez víkend som navštívila YVES rocher a chcela som si kúpiť make up. Nakoľko mi pokožka na parabény reaguje začervenaním mala som za to že make up ktorý som si vybrala bude bez nich. Doma som zistila že make up obsahuje aj etyl aj metyl parabény, čo ma moc nepotešilo :( na nešťastie mi pleť na ne nereaguje ihneď ale po niekoľkých použitiach. Ja som si zvykla na kozmetiku STELLA nakoľko sa parabénom vyhýba a hlavne je cenovo veľmi dostupná. Dávam si od nich suchý olej pod makeup tak dúfam že ma aspoň z časti pre parabénmi v make-upe ochráni🙂 uvidíme.

chulieta
24. jún 2018

Farmasi