Ktorá gynekológia je otvorená v nedeľu?

doka123
25. aug 2012

Ľudia súrne potrebujem nejakú gynekológiu otvorenú v nedeľu, ale nie pohotovosť proste normálneho gynekológa. 😵 😲 Ďakujem

katren
25. aug 2012

@doka123 napis aspon v akom meste priblizne to ma byt....ak si z KE, tak ti nejaka sukromna v BA asi nepomoze 😅

zigzag
25. aug 2012

@doka123 no ak neaky sukromnik,mozno by dosiel po dohode,,, a co je take surne, ze potrebujes gynekologa hned ? 😠

tinki
25. aug 2012

@zigzag aj mňa by zaujímalo..

@doka123 v pôrodniciach sú normálny gynekológovia, je to gynekologická pohotovosť. Aspoň u nás to tak funguje. Ak máš nejaký gynekologický problém mimo riadnych ordinačných hodín, tak v nemocnici ťa vyšetria.

zigzag
25. aug 2012

@tinki no to je fakt, to ma ani nenapadalo,ze v porodnici su stale, :D rodila som iba raz a inokedy som surne gynekologa nepotrebovala 😅 a rodila som na obed v pondelok, takze v normalnom pracovnom case 😅

gubcikova
25. aug 2012

@tinki myslím že v nemocnici sa na ňu vyprdnú ked nejde rodiť

doka123
autor
25. aug 2012

Noo malo by to byť v Bratislave 😝 Niekoho konkrétneho ???

zigzag
25. aug 2012

@gubcikova asi bude zalezat co jej je, ked bude v "ohrozeni" zivota, tak snad nie, ale keby zase bola na tom tak zle, tak by utekala na pohotovost uz davno a nepisala na konovi 🙄 aspon si sa tak domievam, 😅

zigzag
25. aug 2012

@tinki ty si z HE ? mi sa stahujeme do Kamenice,n/C za chvilu 😉 iba mimo temu... 😅

strapco13
25. aug 2012

@doka123 v nemocke sluzia pohotovost normalny gynekologovia, pokial nerodia, neoperuju, tak ta vysetria
ale treba si uvedomit, ze pohotovost je pre akutrne stavy..cize v pripade gynekologickych tazskosti..porod, potrat, krvacanie, bolesti a pod ..cize netreba ich zneuzivat na napr. potvrdenie tehotenstva, oviulacie, ci vysetreni hormonalneho profilu
proste akutny stav
co sa tyka ambulancii mimo nemocnic..silne pochybujem, ze ma niekto ordinacne hodiny v nedelu..aj lekar potrebuje oddych a cas venovat sa rodine.. pokial to nie je tvoj lekar, tak silne pochybujem, ze by ta v nedelu len tak niekto vysetril, ked tak za mastny poplatok, ale najskor ta odkaze na najblizsiu nemocnicu

susy82
25. aug 2012

no je to v teme antikoncepcia, tak asi chce recept 😀

tinki
25. aug 2012

@gubcikova no neviem ako to chodí v iných mestách, ale my tu máme normálne v nemocnici ordináciu a funguje to ako gynekologická pohotovosť a môžeš prísť kedykoľvek.

reanda
25. aug 2012

@doka123 co potrebujes, naisto vediet, ci si tehotna? 😀 😉

gubcikova
25. aug 2012

@susy82 vďaka tebe ma niečo napadlo
tabletka po sa dá kúpiť v lekárni

koniarova
25. aug 2012

@doka123 Nerozumiem, prečo nejdeš na normálnu gynekologickú pohotovosť. Veď tam ťa predsa vyšetria úplne rovnako, ako keby si za to mala zacvakať nejakému súkromnému gynekológovi. 😉

gubcikova
25. aug 2012

@tinki gynekologická pohotovosť áno,ale nie na pôrodnici

susy82
25. aug 2012

@gubcikova možno bude za chviľu téma že ktorá je otvorena 😀 , keď vďaka streleným čo si z nás robia srandu potom už človek neverí pomaly nikomu aj keď poradiť práve potrebuje ozaj.

katren
25. aug 2012

@reanda 😀 😀 😀 😀 😀

katren
25. aug 2012

@gubcikova
@susy82 diskusia na sobotny vecer???? 😅 😀

susy82
25. aug 2012

@katren tak napriklad naposledy ked chlap napisal "som tehotný" som rozoznala ze to nie je asi pravda 😀 , ale kto sa ma vyznat v takych skoro "normalnych" otazkach 🙄

katren
25. aug 2012

@susy82 jj, take su tu na dennom poriadku 😠

susy82
25. aug 2012

Alebo "mam 25 a priatel 20, mozem otehotniet?" tiež si to babenky užili s komentármi 😀

lili_mia
25. aug 2012

alebo chce posunúť krámy, v pondelok odchod na dovolenku a trklo jej až teraz

tinki
25. aug 2012

@gubcikova panebože...mám ti spraviť fotku? u nás je na pôrodnici ambulancia..ťaháme sa za slovíčka alebo čo..?Ako som ju mala navigovať..dať jej adresu?
Ale tu zrejme dotyčná len potrebuje tabletku "po"

zigzag
25. aug 2012

@susy82 hehe, tehotny??? to ako??? ibazeby vypil sud piva 😀 .... mna rozculuju temy ohladom rad o kocik, a zakazdym neaka najde neaky novy typ koca, ze aky je?,, no aky asi???? mali by si zalozit modry kocik 😅

gubcikova
25. aug 2012

@zigzag dobré dedukovanie.takže po A)bud potrebuje potvrdiť tehu B)bola veľká žúrka a potrebuje tabletku po

koniarova
25. aug 2012

@tinki Aj u nás je v pôrodnici ambulancia. 😉 😉 😉

sendy182
25. aug 2012

@doka123 ak máš vážnejší problém môžeš zájst do okresného mesta na gyn.oddelenie.....pohotovosť ťa vyšetrí robia tam lekári t.j. akokeby si šla na očnú pohotovosť lebo ti niečo spadlo do oka alebo na krčnú pohotovosť keby ti zabehla rybia kosť v hrdle....a pod.......neboj určite ťa nevyhodia................

gubcikova
25. aug 2012

@tinki dobre.ked na pôrodnici sa hneď neurážaj a myslím si že keby mala vážni problém neni tu,ale tam a aj keby tam prišla poslali by ju dop...

katren
25. aug 2012

@susy82 😀 😀 😀 😀 juuuuuuuuj, to bola paradicka ta diskusia 😉 😀 😀
@zigzag mozes byt rada, ze nechcu vediet ci radsej cerveny alebo ruzovy kocik 🙄 😀 😀 😀 😀

susy82
25. aug 2012

alebo ma len potrebu citat nase komentare 😀
@zigzag to vazne niekto napisal a tie komentare som si fakt uzila, skoda ze temu zamkli, ja som to len okomentovala ze "au to bude boliet"