Kto z vás je chorý?

lucia851
15. nov 2021

Som chorá. Kto sa ešte pridá? Ako sa cítite? Ja pod psa.

veronikapl
15. nov 2021

@lucia851 ja takisto 😅🤦 ešte k tomu malé dieťa, ja na antibiotikach od dnes ..super

valkyrka79
15. nov 2021

Já…Mám Covid a je mi zle…

cajomila
15. nov 2021

My máme Covid a sme už 2 týždeň v karanténe.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
autor
15. nov 2021

@veronikapl ja som už 4 deň na ATB a furt mi je nanič, len kašlem a spim. A zimnicu mam. A už aj syn začína byt chory

lily14
15. nov 2021

Aj my všetci...pcr negat a dcéra antig negat....asi len silné prechladnutie

ninusa221
15. nov 2021

@lucia851 ja mamina brat priatel kamoska s priatelom spolužiačka covid nemame 😅

lucia851
autor
15. nov 2021

@ninusa221 co mate? Ja kašeľ, boli ma na hrudi už z toho, hlava ma furt boli, len by som spala fuet

oblecenie99
15. nov 2021

Pripnem sa, ja som to dostala pravdepodobne od syna, ktorý priniesol suvenír z jasliciek. Pred troma týždňami som dobrala antibiotiká, a dnes ráno som sa zase zobudila na brutálnu bolesť hrdla, ináč ale fungujem celkom dobre klop klop. Skočím pre istotu aj na test, minule to covid vraj nebol, tak uvidíme teraz 🤷‍♀️

h2
15. nov 2021

@lucia851 Ahoj, drž sa, nie si v tom sama. My máme covid celá rodina. Vlastne muž už nie, ten je tesne po. Musím zaklopať, že sa už máme lepšie, ale teda, bolo mi fakt hrozne. Pre mňa bola najhoršia bolesť hlavy. Tá trvala 3 dni a 2 noci v kuse. ☹️

denkatn
15. nov 2021

aj aj mam covid, a este aj covidovu celu rodinu doma🙂 no komu je lepsie🙂 mali sme horucky na striedacky, dcera, ja, muz.

lucia851
autor
15. nov 2021

@h2 kovid chvalabohu nemám ale mam zápal priedusiek. Je mi hrozne tiež

ovaaa
15. nov 2021

A koľko vás bolo zaočkovanych čo ste tu písali?

h2
15. nov 2021

@ovaaa Ja. 2x AstraZenecou. Priznám sa, že som čakala väčšiu ochranu.

xnatalkax
15. nov 2021

Ja nemam covid dnes pri prisiel vysledok, ale takto chora som nebola nikdy. Od piatku som ko. Horucky, bolest celeho tela, kasel, nadcha, zimnica, bolest hlavy, unava. Dnes to je uz lepsie nemam horucku ale som unavena strasne, uz aj kasel nie je taky.

lucia851
autor
15. nov 2021

@xnatalkax ahoj ja to isté. Tiež si taka strašne unavená?

xnatalkax
15. nov 2021

@lucia851 ano prve 3 dni som spala poobede 4 hodiny a potom som vecer normalne spat a prespala som velu noc. A cely den v posteli ani stat som nevladala. Ja som uz myslela ze mam covid na 100% nikdy som takato chora nebola

maris5
15. nov 2021

My covid nemame, ale ja kaslem uz 7 tyzden, vsetky vysledky ok. Syn uz 4 tyzden taha nejaku virozu, kazdy vikend laryngyticky zachvat, cez vikend som spala vseovsudy 4 hodiny. Som zufala, v lekarni som z atento mesiac nechala uz cca 200 €

lucia851
autor
15. nov 2021

@xnatalkax ja už 5 deň som taka hrozne unavená. A kovid tiež nemam

andrea_ff
15. nov 2021

Dve deti a ja uz treti krat chori, ako zacala skolka. Prekonali sme minule siedmu chorobu. Teraz sme mali sople a ja od soboty zapal stredneho ucha. Takze ATB boli vykupenim... ja uz cakam, kedy budem konecne zdrava. Lebo chora a dve deti na krku 🤷‍♀️🤦‍♀️ uz nevladzem.
Ja uz neviem, co brat na imunitu, ale asi pojdeme k imunologicke.

bucko555
15. nov 2021

Ja už druhý mesiac som PN s rukou stále ma bolí neviem v nej poriadne nič udržať behám po vyšetreniach medzi tým som už dva krát prechladla čo som ráno čakala vonku na casenku lebo objednať sa dalo až o dva mesiace a to sa s.bolestou nedá čakať

valkyrka79
15. nov 2021

@ovaaa já jsem očkovaná

lily14
15. nov 2021

@lucia851 aj ja to isté a pcr negatívny

sofinkasofinka
15. nov 2021

@cocolino234 Aj my sme boli doma s covidom, traja, všetci tiež bez akýchkoľvek príznakov. Dnes už konečne po 19-tich dňoch v práci. Asi som sa nikdy tak netešila 😄

ninusa221
15. nov 2021

@lucia851 kašel sople bola aj teplota zimnica spala som len. Už ma len dusí velmi.

nerko
15. nov 2021

@ninusa221 u nas dieta v karantene, covid v skolke. Ma afty a sople, test negativny. Mna boli hrdlo hadam od septembra stale. Uz som mala aj atb. Do toho mam skoro celu rodinu nakazenu Covidom. Vacsine konci karantena. Tahalo sa to jak sopel, kym sa vsetci pretestovali. Doma skoro 3 tyzdne. Nakazili sa aj ockovanci, ktori mali pritom covid na jar. A dostali antibiotika a este ich cakaju nejake vysetrenia. Som vdacna za kazdy normalny den…

ninusa221
16. nov 2021

@nerko no ja niesom ocko. A zatial som jedina co covid nemala a ešte aj brat. Tak hadam to tak zostane aj ked sme boli v karantene vo februari a priatel mal coronu tak som to nedostala. Ale teraz tento kašel mi už ide fakt na nervy