Som chorá. Kto sa ešte pridá? Ako sa cítite? Ja pod psa.
Já…Mám Covid a je mi zle…
My máme Covid a sme už 2 týždeň v karanténe.
@veronikapl ja som už 4 deň na ATB a furt mi je nanič, len kašlem a spim. A zimnicu mam. A už aj syn začína byt chory
Aj my všetci...pcr negat a dcéra antig negat....asi len silné prechladnutie
Pripnem sa, ja som to dostala pravdepodobne od syna, ktorý priniesol suvenír z jasliciek. Pred troma týždňami som dobrala antibiotiká, a dnes ráno som sa zase zobudila na brutálnu bolesť hrdla, ináč ale fungujem celkom dobre klop klop. Skočím pre istotu aj na test, minule to covid vraj nebol, tak uvidíme teraz 🤷♀️
aj aj mam covid, a este aj covidovu celu rodinu doma🙂 no komu je lepsie🙂 mali sme horucky na striedacky, dcera, ja, muz.
A koľko vás bolo zaočkovanych čo ste tu písali?
Ja nemam covid dnes pri prisiel vysledok, ale takto chora som nebola nikdy. Od piatku som ko. Horucky, bolest celeho tela, kasel, nadcha, zimnica, bolest hlavy, unava. Dnes to je uz lepsie nemam horucku ale som unavena strasne, uz aj kasel nie je taky.
My covid nemame, ale ja kaslem uz 7 tyzden, vsetky vysledky ok. Syn uz 4 tyzden taha nejaku virozu, kazdy vikend laryngyticky zachvat, cez vikend som spala vseovsudy 4 hodiny. Som zufala, v lekarni som z atento mesiac nechala uz cca 200 €
Dve deti a ja uz treti krat chori, ako zacala skolka. Prekonali sme minule siedmu chorobu. Teraz sme mali sople a ja od soboty zapal stredneho ucha. Takze ATB boli vykupenim... ja uz cakam, kedy budem konecne zdrava. Lebo chora a dve deti na krku 🤷♀️🤦♀️ uz nevladzem.
Ja uz neviem, co brat na imunitu, ale asi pojdeme k imunologicke.
Ja už druhý mesiac som PN s rukou stále ma bolí neviem v nej poriadne nič udržať behám po vyšetreniach medzi tým som už dva krát prechladla čo som ráno čakala vonku na casenku lebo objednať sa dalo až o dva mesiace a to sa s.bolestou nedá čakať
@ovaaa já jsem očkovaná
@cocolino234 Aj my sme boli doma s covidom, traja, všetci tiež bez akýchkoľvek príznakov. Dnes už konečne po 19-tich dňoch v práci. Asi som sa nikdy tak netešila 😄
@ninusa221 u nas dieta v karantene, covid v skolke. Ma afty a sople, test negativny. Mna boli hrdlo hadam od septembra stale. Uz som mala aj atb. Do toho mam skoro celu rodinu nakazenu Covidom. Vacsine konci karantena. Tahalo sa to jak sopel, kym sa vsetci pretestovali. Doma skoro 3 tyzdne. Nakazili sa aj ockovanci, ktori mali pritom covid na jar. A dostali antibiotika a este ich cakaju nejake vysetrenia. Som vdacna za kazdy normalny den…
@lucia851 ja takisto 😅🤦 ešte k tomu malé dieťa, ja na antibiotikach od dnes ..super