Ahoj ste niektorá prechladnuta alebo máte chrípku? Mne je nanič, boli ma aj hrdlo aj kašeľ mam, hlava ma boli.
@janetinka27 ja sa pre istotu otestujem mame doma testy na koronu lebo musíme malého testovať kvôli škole ale dúfam ze nemám kovid. Už som ho raz mala
aj mňa s dcérou skolila nejaká viróza..obe máme atb....koronu nemáme, lebo pred vyšetrením u lekára sme museli byť testované...
@lucia851 robili sme si tiez testy, ale boli negat. doktorka mi povedala,ze ak mi nachladnutie neustupi,mam sa objednat na pcr. v tejto dobe ma clovek nervy z obycajneho nachladnutia a kasla.
zelam ti,nech si rychlo fit
Jasne ze aom chora ako každý september 😁😂
@janetinka27 ďakujem
To už človek nemôže ani prechladnúť...už je to hneď covid🙈
...chorí sme už všetci, ale na nervy z tohto pekla, ktoré s nami stále ešte hrajú...😂
Ja, manžel, dcéra, dusivý kašeľ, upchaté nosy, bolesti hlavy a celého tela. Pre istotu sme boli na testy. Antigény negatívne, o 2 dni negatívny aj PCR. Bežný september u nás 🤷♀️
muž bol pred 2t. hlasivky, ja už 2t. hlasivky, hnusný dusivý kašel, mala som 5d. antibiotiká, ale neviem či je zmena a dosť ťažko sa mi dýcha, kedže trubica stále stiahnutá, tak jem už druhý deň cibulu, že však hádam povolí
@tanyan no príznaky prechladnutia len prvý večer, potom to už bolo peklo, hlavne tá druhá nákaza, pričom som bola v piatom mesiaci.. nejak som nikdy nebývala chorá, max raz za rok nejaká viroza, takže som si vždy myslela, že keď to aj dostanem tak len v ľahkej forme.. dobre ma to odrovnalo obidva razy.. 2 týždňové horúčky a nekonečný kašeľ sú pekne vyčerpávajúce.. a zas môj muž, ktorý furt chytil nejakú virozu, ani len odo mňa nedostal ten covid, normálne bol negativny na antigéne aj PCRku a nič mu nebolo.. 🤯
Ja mam nádchu a oči mi slzia
Ja som bola chorá minuly týždeň testovala som sa samotestom a negatívna. V piatok ochorela mladsia dcérka a včera starsia obidve otestované doma a negatívne. Ja som mala dutiny tak upchate že som myslela že mi hlavu roztrhne. Mladsia dcérka len soplisko jak sveta starsia bodový sopel a dusivy kasel. Takze čistá parada
Človek už ani chori nemôže byť ,lebo všetko kovid.Nech vymyslia ešte testy na angínu testy na chrípku spravíme si doma lekárničky na testy a keď ochoriem tak jeden deň sa otestujem na kovid druhý deň na chrípku tretí deň na angínu medzitým si spravím test na rotavirus a ešte porozmýšľam či nedám aj tehotenský test.Lekara už budem len informovať podľa toho aký test mi vyšiel a podľa toho mi pošle recept.Kludne môžu robiť homoffice 😉😁
@nttnnt presne dcéra je 4 tacka vravela,že minulý týždeň ich chýbalo desať z 27 detí.U syna tiež veľa detí je doma netestovali ich proste sa liečia doma .U mna je október soplavy dcéra vždy v novembri angína posledné dva roky ju síce obišla angína ,ale do prvej triedy november vždy týždeň doma .
@poopsie ja som sa nevedela spamätať z jednej virózy polroka.Bolo to si cez pred 12 rokmi už a bola som tehotná, ale tak ma to draplo ,že som skončila v nemocnici na plucnom a dávali ma dohromady veľmi dlho.Uz sa pridružilo aj iné a hrozila mi ventilácia.Odvtedy mám rešpekt pred každou virózou a to ani tehotná nie som 😁
@lucia851 s muzom sme nachladnuti, ja mam atb, sestra s detmi tiez a aj moja mama. neboli sme spolu,takze kazdy dostal sopel svojou cestou 😂