Zdravím, chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť s užívaním AD Elicea, včera som ich dostala kvôli diagnóze panickej poruchy a uzkosti, dnes som si dala 1/4 podľa odporúčania lekára a cítim sa neskutočne unavená, ospalá a slabá a to je len prvý deň, viem, že tomu treba nechať čas kým zaberú, ale rada by som vedela, či má niekto skúsenosti s týmto liekom a či zabral, ďakujem
@lucia851 ano, dnes je prvý deň, čo som ich začala užívať, ale ta únava je neskutočná, tak budem dúfať, že to čím skôr prejde, ako dlho ich užívaš?
@katuska322 ja ich beriem už asi mesiac
@lucia851 a cítiš, že pomáhajú?
@iveta16161616 ja som ich vysadila ale teraz sa mi zas pohoršilo psychicky tak uvidím čo mi doktorka predpise možno mi zas escitalopram napise
@iveta16161616 elicea je to isté čo escitalopram
@iveta16161616 akurát mi teraz predpísala eliceu doktorka tak od zajtra si ju nasadím a uvidim
@iveta16161616 mne nie až tak moc zle lebo ja už jedny ad beriem ale teraz sa mi stala zla vec tak mi doktorka pridala ešte eliceu
@iveta16161616 ty ich už kolky deň berieš?
@iveta16161616 ja mám celú tabletku ty iba štvrtku?
@iveta16161616 som nejaká ospala ale to možno aj z tej depresie
@iveta16161616 ja nie
@katuska322 ja mam antidepresiva s tou istou látkou co elicea. Treba si zvyknúť len prvé dni možno budeš unavená ale potom keď začne účinkovať tak bude dobre