Trpí tu niekto nespavostou ako ste to riešili? Ďakujem
Vyrastli mi deti. :D
@karinaaaa ES'Leep - výživový doplnok
čisto prírodný produkt na podporu kvalitného spánku. Vyrábané pod farmaceutickým dohľadom od firmy Essens.
ES’Leep obsahuje účinnú kombináciu piatich látok, a to extrakt šištice chmeľu otáčavého, extrakt plodov višne obecnej, inozitol, extrakt čierneho korenia a chróm.
Pre osoby s poruchami spánku a zaspávania. Maximálne účinky ES’Leep sa prejavia pri dodržiavaní správnej spánkovej hygieny.
1 tableta približne hodinu pred spaním (odporúčame pravidelné užívanie a po 2 – 3 mesačnej kúre aspoň 1 mesiac vynechať). Vďaka prírodným zložkám nie je ES’Leep návykový. Objednávam za Velkoobchodnú cenu. Ak máte záujem alebo otázky napíšte do súkromnej správy.
ja ako som začala pravidelne užívať magnézium / magnosolv - je na predpis /, toto mi pomohlo a prestali mi aj kŕče v nohách
melatonín, do 20 min. spím, celú noc👍
@bambulienka25 aké lieky si brala?
@bambulienka25 a neveríš teraz žiadne
@bambulienka25 a toto ti pomohlo s nespavosti
@bambulienka25 a ešte beriete lieky?
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/kto-trpi-naucenou-nespavostou/ Dámy, pozrite si túto našu debatu o nespavosti. Možno sa v tom nájdete, začnete sa na svoj problém pozerať inak.
ja si davam cbd cko, teraz skusam uz dlhsie aj s melatonimom od vitariana a zabera velmi dobre
@veuska2 dobrý deň, viete mi dať prosím nejakel rady? alebo odporúčanie na terapeuta? 🙂 ďakujem
@polaadamko mrknite na môj web: www.naucena-nespavost.sk a prihláste sa na Emailový kurz zdarma. Možno už len ten Vám bude stačiť k pokojnemu spánku 🙂
@veuska2 ďakujem už sa hlásim 🙂
To by aj mňa zaujímalo...