Najde sa tu prosim niekto kto sa dobre vyzna CBD olejom a vedel by poradit potencionalnemu uzivatelovi? 🤗 Budem vdacna!
Na FB je skupina CBD tam vam skôr poradia, ja občas užijem, použivam cca od leta, ale nie nejak pravidelne, ja som si ho kupila na relax a uvoľnie pred spánkom, viem, že mam 10 %.
@zuzanaa239 Ano, do skupiny som sa pridavala, cakam na potvrdenie, ale nezda sa mi velmi aktivna 🫤. Ja by som tiez potrebovala poradit aky druh a % by bolo pre mna najvhodnejsie. Mam vzdy velmi stuhnute svalstvo a sposobuje mi to neprijemnosti...cvicenie a masaze zial uplne nepomahaju a potrebujem nieco na uvolnenie.
@thirstymonk Tie 15 rocne deti by skoncili pravdepodobne rovnako aj pri nasom standardnom legalnom predaji alkoholu, takze za mna bezpredmetne.
Necakam ziadne zazraky, ci liecbu, iba malu ulavu a radsej by som siahla po takejto alternative, ako by som sa mala pchat guajfenzinom, ktory ma u mna minimalny ucinok...
@oceanahory ja som pisala potom na konopnytata.cz a tam mi poradil, ten vyrobca tu koncentraciu a sposob davkovania, ktore by mohlo byt ore mna vhodne.
@oceanahory Však ako možeš skusiť, ale podľa mňa uplny waste of money.
Ja som skúšala cbd olej a mne to spúšťalo úzkosti takze sa tomu už vyhýbam ale každý sme iný
Čo potrebujes vedieť? My doma berieme už dlhšie
Zaberá aj od bolesti hlavy?
@konikmodry111 Mozem napisat spravu? Dakujem
@oceanahory jasne, pis
@haanovajana nie, zas to neni nejaký všeliek
A ešte dodám že sa s CBD predávkovať nedá, jedine výnimočne nejaké bolesti hlavy, zle ti môže byt. Ale určite nie predávkovať sa ved to nie je droga 🤦🏼♀️ bohvie čo tie deti dávali do seba. Možno nejaké fake cbd
Prečo chceš za take blbosti miňať prachy? Je to teraz super moderne, lebo je to zrazu povolene, ale z rakoviny ťa to určite nevylieči.
Sestra na sanitke už riešila zo 5-6 prípadov "predávkovania" "neškodným" CBD... raz dokonca šlo o 15 ročného chlapca na strednej škole, ktorý sa tak zrigal, až odpadol a prišli ho kriesiť.