Kto sa vyzná v CBD olejoch?

oceanahory
20. okt 2024

Najde sa tu prosim niekto kto sa dobre vyzna CBD olejom a vedel by poradit potencionalnemu uzivatelovi? 🤗 Budem vdacna!

thirstymonk
20. okt 2024

Prečo chceš za take blbosti miňať prachy? Je to teraz super moderne, lebo je to zrazu povolene, ale z rakoviny ťa to určite nevylieči.

Sestra na sanitke už riešila zo 5-6 prípadov "predávkovania" "neškodným" CBD... raz dokonca šlo o 15 ročného chlapca na strednej škole, ktorý sa tak zrigal, až odpadol a prišli ho kriesiť.

zuzanaa239
20. okt 2024

Na FB je skupina CBD tam vam skôr poradia, ja občas užijem, použivam cca od leta, ale nie nejak pravidelne, ja som si ho kupila na relax a uvoľnie pred spánkom, viem, že mam 10 %.

oceanahory
autor
20. okt 2024

@zuzanaa239 Ano, do skupiny som sa pridavala, cakam na potvrdenie, ale nezda sa mi velmi aktivna 🫤. Ja by som tiez potrebovala poradit aky druh a % by bolo pre mna najvhodnejsie. Mam vzdy velmi stuhnute svalstvo a sposobuje mi to neprijemnosti...cvicenie a masaze zial uplne nepomahaju a potrebujem nieco na uvolnenie.

oceanahory
autor
20. okt 2024

@thirstymonk Tie 15 rocne deti by skoncili pravdepodobne rovnako aj pri nasom standardnom legalnom predaji alkoholu, takze za mna bezpredmetne.
Necakam ziadne zazraky, ci liecbu, iba malu ulavu a radsej by som siahla po takejto alternative, ako by som sa mala pchat guajfenzinom, ktory ma u mna minimalny ucinok...

zuzanaa239
20. okt 2024

@oceanahory ja som pisala potom na konopnytata.cz a tam mi poradil, ten vyrobca tu koncentraciu a sposob davkovania, ktore by mohlo byt ore mna vhodne.

thirstymonk
20. okt 2024

@oceanahory Však ako možeš skusiť, ale podľa mňa uplny waste of money.

anka4434
20. okt 2024

Ja som skúšala cbd olej a mne to spúšťalo úzkosti takze sa tomu už vyhýbam ale každý sme iný

konikmodry111
20. okt 2024

Čo potrebujes vedieť? My doma berieme už dlhšie

haanovajana
20. okt 2024

Zaberá aj od bolesti hlavy?

oceanahory
autor
21. okt 2024

@konikmodry111 Mozem napisat spravu? Dakujem

konikmodry111
21. okt 2024

@oceanahory jasne, pis

konikmodry111
21. okt 2024

@haanovajana nie, zas to neni nejaký všeliek

konikmodry111
21. okt 2024

A ešte dodám že sa s CBD predávkovať nedá, jedine výnimočne nejaké bolesti hlavy, zle ti môže byt. Ale určite nie predávkovať sa ved to nie je droga 🤦🏼‍♀️ bohvie čo tie deti dávali do seba. Možno nejaké fake cbd