Nie som lekár, trochu snímky poznám. Veľké zmeny tam nevidím. Čo sa týka chrbtice celkom fajn. Trochu zmeny v dolnej driekovej oblasti, ale nič výrazné. Bedrové kĺby sú tiež celkom dobré, akurát pravý trochanter má menšie zmeny. Možno ti to môže spôsobovať bolesti akoby pravého boku. Trochanterickú bursitídu.
@timejicka Tie fľaky sú hrubé črevo. Sú OK 🙂Bolesti samozrejme môžeš mať kdekoľvek, môže tam byť napr. zápal. Ale nejaké výrazne degeneratívne zmeny, ktoré by bolo už vidieť na Rtg snímku nie sú. Teda ja nevidím, možno nevidím dobre.
@timejicka Rtg je základné vyšetrenie. Niektoré choroby sa dajú aj z rtg pekne špecifikovať. Pri hľadaní zmien na chrbtici ide o hrubé vyšetrenie. Ak lekár bude potrebovať presnejšie, pošle ťa na MR vyšetrenie.
Nie som lekár, trochu snímky poznám. Veľké zmeny tam nevidím. Čo sa týka chrbtice celkom fajn. Trochu zmeny v dolnej driekovej oblasti, ale nič výrazné. Bedrové kĺby sú tiež celkom dobré, akurát pravý trochanter má menšie zmeny. Možno ti to môže spôsobovať bolesti akoby pravého boku. Trochanterickú bursitídu.
Možno to nie je presné.