Môžu mi nájsť v krvi THC pri bežnom odbere krvy ktorá je zameraná na pečeň , cholesterol a tak?
Naposledy užívané pred 20 dňami…
@sussybaka2022 nie, to by ti museli robit testy na drogy, pri beznom odbere to nerobia nikomu
@nina255 ste si obe isté ? Lebo skoro všetci moji kamaráti hovoria že hej…som z toho zmazaná keď som sa dopočula že mi budú brať krv aby si zistili ako natom je pečeň :(
Ak nie si pravidelný konzument, tak po 20 dňoch aj keby hľadali, na 98% nenájdu nič. Ale hľadať nebudú, však kvôli čomu by aj mali? A hlavne, kto by to zaplatil?
@sussybaka2022 Zdravím, nie. Museli by robiť test špeciálne na tento účel, resp. test na psychotropne látky
@sussybaka2022 klasicke pecenove testy zistuju enzymy pecenove, ak by sa nasli zle hodnoty a dalej sa patralo po pricine poskodenia pecene, je mozne, ze by sa vramci diagnostiky robila aj toxikologia, inak nezistuju drogy bezne
@sussybaka2022 ano som si ista, sama robim v laboratoriu, bezne to urcite nieje… ved by im to len tak ani nepreplatila poistovna naco by to lekar daval bezdovodne vysetrovat ?
@sussybaka2022 nie to by museli byt specialne odbery na drogy ale tam sa skor moc odobera ked zistujeme drogy
@sussybaka2022 nie 😄