Kto pracuje celé dni za PC a má unavené oči?

29. okt 2023

Ahojte, je tu niekto, kto pracuje celé dni za pc a ma unavené oči? Ja mám modré kvapky Visik sa tuším volajú, ale nepomáhajú. Ma niekto niečo overené, čo by pomohlo? Okuliare proti modrému svetlu mám. Okrem toho dnes ráno, keď som sa zobudila, tak ma svrbeli oči a pod očami také strašné suché. Neviete čo na to? Nejakú mastičku, či niečo podobné? Ďakujem

klaudi555
29. okt 2023

Ak potrebujes ocne kvapky tak jedine z rady Hylo...su drahsie ale kvalitne lebo neobsahuju konzervanty...ocnu mast mozes skusit vita pos...len je tam dost znizene videnie, ale ak si ju das na noc rano je to super

luccija
29. okt 2023

Skôr umelé slzy si kup

camelco
29. okt 2023

Tiez mam problem s unavenymi ocami, tak som.sa opytala ocnej a odporucila mi umele slzy so zvlhcujucim ucinkom, pouzivam hylocare, ked uz citim ze palia, rozmazavaju sa mi pismena a celkovo su od pc unavene kvapnem, za mna spokojnost

bubbiik
29. okt 2023

mne osobne nikdy nič nepomáha na unavené oči a to moja práca je pri veľa displejoch, či už PC, tablety, displej kamery a pod. jediné čo mi pomôže je zavrieť oči na 15 minút aspoň a potom je opäť dobre, mám to skonzultované aj s mojou doktorkou

algavendova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz